А я завжди використовую соду, погашену лим. соком: одна кавова ложечка соди повненька - висипати на борошно в ямку і на нього 1 столову ложку лим. соку( можна й оцет).
400-500гр сиру домашнього 100-200гр макаронів 4 яйця 0,5 скл. цукру ванілін чи кориця вишні чи інші фрукти Відварити макарони (трохи не доварити). Змішати сир, макарони, цукор, ванілін, яйця. Добре вимішати, якщо сир сухий можна додати сметани. Форму змазати маслом чи маргарином, посипати манкою. Викласти половину маси, викласти вишні, другу половину маси. Змазати зверху запіканку збитим яйцем або сметаною. Запікати при 180 градусах 1 год до золотистої шкірки зверху. (Час залежить від духовки) Смакує із сметаною та киселиком. Смачного!
--------------------
Чим людина розумніша i добріша, тим більше помічає добра в інших людях. Блез Паскаль
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Привіт!Напишу рецепт так, бо ще не вмію вносити в каталог , а бачу дівчатка також розписували без посилань на каталог. Сирник від Нінок (все сама "зліпила докупи, тільки крем від знайомоі).Не маю в розрізі , пекла для подружки ) В мене бляжка серце невеличка , так що тут на півпорціі. Корж печу один і розрізаю, бісквіт (без порошку для випікання) 3 шт. яйця+півсклянки муки+ півсклянки цукру. Крем: 500 гр. доброго сиру(бажано базарний , не перегрітий)можна і магазинний+2 яйця + 2 ст.ложки желатину згіркою (це майже пачка 26 грн без чайноі ложки) +125 грам масла (можна хороший спред) Приготування : жовтки розтерти з цукром , білки збити окремо до "стоячоі піни"+додати акуратно просіяну муку. Пекти на 160-180 град 20-25 хв.Корж остудити , розрізати і пропитати за смаком.( даю амаретто +вода) Розтерти жовтки з цукром +додати масло і ротерти до однорідной маси. Окремо піготувати раніше желатин:розвести в 1/4 склянки горячоі води і остудити до теплого.Додати теплий желатин до пропущеного через мясорубку сиру і змішати з жовтками і маслом. Окремо збити білки в піну і акуратно вимішати з масою так, щоб не порушити структуру піни.Має бути пухнастий крем. На верх на крем я викладаю відлите окремо желе (тут польске апельсинове +порізані мандаринки) , а бока обсипані білим шоколадом.
Необхідні продукти: 500 г сиру (творогу) 2 яйця трішки молока 1 груша 1 зефір 1 ч.л. цукрової пудри Відділяємо жовтки від білків, жовтки добре збиваємо з невеликою кількістю молока і додаємо це до сиру, ще раз добре збиваємо Грушу і зефір порізати на дрібні шматочки і додати до сирної маси. Виложуємо цю масу у форму Білки збити з цукровою пудрою у міцну піну і виложити на верх сирної маси, розрівняти. Випікати при 170 С приблизно 40 хв. Р.S. Хто любить солодке, до рецепту можна додати трохи більше цукру. при запіканні груші пускають сік, то його можна злити, або ж поєднати разом з запіканкою, виходить дуже ніжно, тає в роті.
Рецепт: домашній сухий сир - 800 г борошно 4 ст.ложки 3 яйця цукор 4 ст.ложки дрібка солі кокосова стружка вишні в власному соку Яйце збити з цукром додати до сиру, перемішати, додати сіль, борошно. з сирнкової маси формувати паляничку, в середину покласти вишні, скатуляти кульку, обкачати в кокосовій стружці і викладати на бляшку з папером для випічки
Випікати приблизно 25-30 хв. при темп. 180-190. За основу рецепту я взяла рецепт сирників з дрімфуду, вибачте непамятаю в кого, бо то вже давно було.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Нещодавно випробувала рецепт "Торфянтка". Велике-велике спасибі за рецепт Дуже смачний вийшов пляцок. Сирну масу робила з 1 кг сиру і 6 яєць. Але тісто не вишло сухим, мабуть через мяке масло. Але я його потерла і все вийшло добре