Тісто: 3 яйця 1 ст.цукру 1 ст.маку 1 ст. сметани 1 ст. муки 1 ч.л. амоняку Яйця збити з цукром, додати мак, муку, сметану і амоняк, погашений сметаною. Тісто рідке. Спекти 2 коржі. Випікати при 170 С 20 хв. Крем: 2 пачки шоколадного крекеру 300 г масла (1) 1 ст. молока закипятити з 1 ст. цукру (2)1 ст. молока закипятити і влити до 1,5 ст.л. крохмалю, розбавленого молоком (3) в 10 ст.л. гарячого молока запарити 100 г кокосу
Масло і охолоджені завари (1) і (2) збити міксером. Потім додати кокос (3) і перемішати добре.
Я не думала подавати цю страву, але когось може зацікавити, що ж це за вишневий борщ. Зразу скажу буряка тут немає. Це страва ще мого дитинства, яку варила моя бабуся, я люблю її донині. Колись так казали кулеша з вишневим борщем, ну я переіменовувати не буду.
Кукурудзяна каша: На 1 літру крупи потрібно 2,7 л води. Суху крупу змішати з 1 сирим яйцем для того, щоб краще розійшлася в гарячій воді і не стала комками. Кладемо воду нехай закипить і висипаємо крупу з яйцем, трошки посолити, дати масло. Коли каша добре загусне, покласти на малий вогонь в духовку десь до години, нехай запікається, так смачніше. Вишневий борщ: Кладемо воду на вогонь. Як закипить, даємо вишні і цукор. 2-3 стол. ложки муки замішати з сметаною, дати трошки води і ввести в вишневий компот. Нехай трохи покипить. Все!
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 15 липня 2009 14:28
Тісто(на прямокутну велику форму): 2-2.5 ст. муки 0.5 пачки маргарини 2 жовтки 1 яйце 1 ст. цукру 0.5 ч.л. соди/оцтом Замісити тісто і винести на холод.
Сир: 1.8-2кг сиру 150 г масла 0.5 ст. манки 2 жовтки 1 яйце 1.5 ст. цукру 2/3 ст. ізюму
Тісто розкатати і викласти в форму, зробити бортики. Змастити тонким шаром повидла. (я забула змастити повидлом) Викласти сир. Випікати при 170С близько 1 години. Як вистигне, полити шоколадною глазуррю.