приготувала Лавашний пиріг зі сиром мені дуже сподобалось, тож ще не один раз приготую, тільки не було вдома родзинок, та всеодно СМАЧНО, дякую Ірині за гарну ідею та рецептик див.тут
Повідомлення відредагував gutka - 16 вересня 2009 21:00
пропоную свій рецепт приготування сала шматок свинного сала , яке гарно переросле м"ясом, натерти добре сіллю та чорним меленим перцем, через 2-3 години нашпигувати сало зубками часнику та лавровим листям та покласти у каструлю, де вже кипить вода, перед зануренням облити оцтом (сало оцет не вбирає) Нехай вариться приблизно 1,5-2 години ( залежить від величини) , після чого дістати, обваляти у суміші чорного та гострого червоного перцю - це для тих хто любить пікантне, інакше посипати готовою сумішю приправ для сала та охолодити, перед тим як нарізати покласти на хвилин 10 до морозильної камери.
Повідомлення відредагував gutka - 22 вересня 2009 17:24
О, в нас той гриб тоже в людей є. Сиділа одного разу в коліжанки, тай зазираю в ту банку, а далі не витримала, тай питаю, чого ти банку не помиєш, шось там вже забродило, а вона з мене рже і каже шо то класна така штука, всі сім'я п'є
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
ну значить розказую по-перше потрібно дістати сам чайний гриб, а далі потрібно діяти таким чином, принаймі так роблю я, моя сестричка, в 3- літровій банці заварити 1,5 л чаю(можна чорний, можна зелений) додати 5-6 ст. ложок цукру та коли охолоне помістити в чай сам гриб, зав"язати банку складеною в два-три шари марлею й залишити на 5-6 днів, після чого квас можна пити, рекомендують його вживати за 0,5 год до їжі або 2 год після їжі (скажу чесно ми незавжди цього дотримуємось)
напій нагадує мені легкогазований квас, нашій родині смакує, а ще кажуть що він має корисні властивості тут, ще хочу додати що він розмножується, і я завжди після того, як зливаю готовий квас,то перед тим коли гриб перекладаю до свіжого чаю, заливаю його на годинку дві холодною перевареною водою
Повідомлення відредагував gutka - 19 вересня 2009 07:24