Масло розтерти з мукою. Жовтки збити з цукром, дати до муки. Додати соду і замісити тісто. Покласти на 1 год в холодильник. Сир перемолоти на мясорубці. Додати пудинг, яйце , розтоплене масло і добре вимішати сир. Білки збити з цукром і легенько вмішати в сир. Тісто розкласти в форму і зробити бортики. Курагу попарити. В мене курага була груба і я її розрізала пополам. Розкласти курагу по тісті. Зверху викласти сир. Випікати при 170С близько 1 години.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 20 жовтня 2009 18:38
Тісто: 6 яєць, рівна кількість води і молока, сіль, дрібка цукру, трошки соди, мука, ложка олії. Даю на око, тому точну кількість сказати не можу. На гарячу сковорідку лити скоренько тісто і смажимо тоненькі млинці. Мясо змолоти, посолити, поперчити. Налисники розрізати пополам, намастити фаршем і скласти трикутником. Перед подачею обжарити в збитому яйці.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 20 жовтня 2009 19:25
мені сподобалось твоє меню, всі страви смачні, стільки смачного солодкого напекли і головне все приготовлено своїми руками, а то у нас багато господинь йдуть до магазину за печевом та солодощами посилаючись на брак часу