Дорогі форумчанки!!!!!! Вирішила молода господиня,на ім"я Христя, відкрити і свою кулінарну темку:)).Я дуже люблю готувати та експерементувати.....багато страв вже надовго осіли в моєму записнику і я вирішила поділитися ними і з вами.....Сподіваюся,вони вам стануть у пригоді)Вважаю,що страва,навіть,найпростіша,виходить смачною лише тоді,коли ти готуєш її з задоволенням,чистим серцем, і гарним настроєм! Тому,бажаю усім натхнення гарного настрою та смачного!!!!!!!!!!!!!
Христя! Вітаю з відкриттям авторської сторінки!!! Із задоволенням буду забігати на тортик з кавою чи смачну піцу! Бажаю розквітання Твоїй темці і багато -багато відвідувачів!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 10 серпня 2011 10:24
Перець помити,вирізати серединку і почистити від насіння. Змішати сир,яйця,часник(по смаку),зелень.Половину з помідорів порізати дрібно на кубики і додати у масу.Все посолити,поперчити і додати всіляки травки( в мене улюблений базилік і орегано) Виходить ось така маса Начиняємо перець масою і викладаємо у форму. Помідори,що залишились тремо на терці або у блендері,додаємо сметану,трішки солі і півзубця часнику....Виходить в нас таий собі томатний соус....Ним же поливаємо наші перчики і в духовку..Пекти при t 200 до приготування перцю...
Страва дуже легка і водночас ситна.Дуже підходить для тих,хто любить побути на дієті:)
Повідомлення відредагував Христя - 12 серпня 2011 09:53
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачьно женился!
Христя, Вітаю з відкриттям власної темки.Бажаю успіхів і натхнення.Чекаємо нових і цікавих рецептів.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Христя! Вітаю з відкриттям нової кулінарної темки. Натхнення та гарного настрою на кухні, вдалих експерементів та задоволення від приготування смачненьких страв. З задоволенням буду заходити до тебе на вогник. Вітаю!!!