Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Natalyadiva
27 серпня 2011 22:10
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Христинко, фотки супер! Оригінальні страви. Особливо сподобалися тигрові рулетики і налисники макраме. :a0a: :3fb: Синочкові від мене "цьом-цьом". :1f7:
Перейти на початок сторінки
Христя
28 серпня 2011 16:09
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Natalyadiva,
Наталочко,дякую!!!!!!!! і цьом передала! :belay:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
28 серпня 2011 16:17
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Квасоля шпарагова
( ще один спосіб приготування)


Нам потрібно:
-квасоля( в мене заморожена)
-1цибуля
-1морква
-2-3помідори
-1-2 зубці часнику
-3-4ст.л.сметани(майонез)

На сковороді обсмажити цибульку з морквою,додати нарізані кубиками помідори,можна додати ще томатної пасти.Потім додати відварену заморожену квасолю.Якщо свіжа, то відварити у підсоленій воді хв. 15-20.Тушити під кришкою 5 хв. Потім додати сметану або майонез(можна те і інше- буде смачніше),часничок, посолити,поперчити! І все,готово!!!! Зверху я ще притерла сиром.
Мене ця страва виручає,якщо потрібно щось нашвидкоруч приготувати.До того ж,це дуже смачно.

Повідомлення відредагував Христя - 28 серпня 2011 16:18
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
28 серпня 2011 16:38
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Нещодавно на просторах нету знайшла страву,назву якої мені і досі чомусь важко вимовити...Не звачаючи на неї, страва зовсім не дорога,дуже проста в приготуванні, а смак - просто фантастита!!!!! Це страва з грецької кухні.І так:

Степзофай




Нам потрібно:
- 3 великих болгарських перця(найкраще-різнокольорових)
- 2 великі цибулі
- 2 помідора
- 500г. сосисок( можна сільські або мисливські кобаски)
- оливкова олія
- томатний соус(паста,кетчуп)
- приправи




Перець,цибулю та сосиски порізати великими шматками!!!!! Помідори потерти на терці(я половину потерла,половину порізала)
У каструлю або велику сковороду налити олію, додати цибулю - дати їй зарум"янитися.



потім додаємо перець


Коли перець трішки змякне і почне віддавати всі свої чудові аромати,додаємо сосиски


Все добре вимішуємо,даємо декілька хвилин "подружитися" всім продуктам. Потім додаємо помідори,томатний соус,приправи( можна ще трішки підлити води)


і даємо протушитися 10хв.
Наша страва готова!!!!!!!



Подавати з будь-яким гарніром:картопля,макарони,рис. В нас було горохове пюре(дуже ми його любимо)
Смачного!!!!!!!!!!!

P.S. Степзофай вийшов дуже пікантним....і мені здається,я знаю секрет :smile: Замість томатного соусу я додала кетчуп лагідний і ще в якості приправи використала білий перець! смакота............

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
28 серпня 2011 21:01
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Ух ти, круто. Скажу мабуть дуже грубо, але "зробила з гімна шоколодку" (улюблена фраза чоловіка).
Клас. :winked: Бувають ж такі дні коли треба щось швиденько, дешево і з нічого - дякую :belay:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
28 серпня 2011 21:08
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Все геніальне - просто!! :winked:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Христя
28 серпня 2011 22:10
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Пушинка
"зробила з гімна шоколодку"

:lol: Бодік прав!!!!! То тільки так жінки вміють!!! :smile:

Pito4ka,
мабуть,так і є)

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
29 серпня 2011 16:51
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дуже довго збирала в закладки всіляки супи-пюре....але можливості приготувати не було - не мала блендера :sad: Тепер,коли мій дорогенький муж купив мені цілий комбайн, мушу те все готувати :lol: Тестила сьогодні блендер і получився ось такий суп....Такий простий,як двері,елементарний в приготування і на моє диво,смачний.....Чого на "моє диво"?Бо є там такий чарівний складник,шо я б не подумала,що можна з ним суп зварити :lol: Зараз самі все зрозумієте....рецепт підгледіла на форумі say7 зі своїми доповненнями

Гватемальський суп з огірками ,болгарським перцем та грінками




Нам потрібно:
- 1 великий болгарський перець
- 400г.огірків
- 2 помідори
- 1 цибуля
- 700мл. курячого бульйону
- декілька скибок вчорашнього хліба
- спеції



Хліб порізати на кубики та обсмажити на олії до золотистого кольору - грінки готові!
Огірки порізати півкільцями(якщо дуже великі,очистити шкірку і вийняти зернята),цибулю кубиком,перець,соломкою.З помідорів зняти шкірку і теж подрібнити.На оліі у каструлі обсмажити цибулю,потім додати огірки,перець,помідори,протушкувати 5 хв.Додати бульйон та тушити під кришкою ще 10-15хв. Потім усе збиваємо в блендері,виливаємо назад в каструльку,ставимо на вогонь,приправляємо,доводимо до кипіння.Все,готово!!!!
Подавати на стіл з доброю жменею грінок.Дуже смачно,якщо додати ще сметанки....Смачного!!!!!!!



P.S.Виявляється,суп зі свіжими огірками має право на існування!! :smile:

Повідомлення відредагував Христя - 29 серпня 2011 16:57
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
29 серпня 2011 18:07
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Христя
Гватемальський суп з огірками ,болгарським перцем та грінками


ууууммм, люблю такі супчики - з"їмо бограч і зварю цей :wink:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
29 серпня 2011 18:12
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Христя, а огірки сирі чи мариновані????
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 10:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100