Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
Славочка
31 грудня 2010 00:30
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Від чудової господиньки і кулінара пані Віри записала новий рецепт пляцка.
Я вже показувала її смачну випічку



А тут я пожалілася, що залишилася на свята без міксера, а вона відразу і продиктувала мені перепис цього пляцка, тісто для якого збивається ... вилкою! Я дуже задоволена результатом.

Пляцок Віри



Тісто:
4 яйця
1 скл цукру
збити вилкою, додати
400 г м'якого масла-спреду кімнатної температури
далі збивати вилкою, додати
700-800г борошна, просіяного з 1 п. розрихлювача.
Тісто поділити на дві частини, більшу з них розкачати по формі, сформувати бортики.

Яблука:
16-18 половинок яблук начинити 200г родзинок(можна попередньо замочити їх у горілці і відцідити)
Яблука викласти на тісто, начинкою донизу.
Пудингова маса:
2 пак. пудингу ванільного заварити на 600мл молока, додавши 150г цукру.
Пудингову масу гарячою вилити на яблука.
Зверху викласти розкачану другу частину тіста. Пекти на середньому вогні приблизно 1 год.

Тісто дуже ніжне, якщо його місити руками, то втратить свою повітряну структуру. Яблука начинила солодким маком з кусочками цукатів. З маком став схожим на Санта-Барбару Натоньки- belay

Повідомлення відредагував Славочка - 31 грудня 2010 16:48
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 грудня 2010 16:51
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Просто ідея подачі закуски "Рафаелло" Майі Шутенко перепис тут

Різдвяний вінок

Перейти на початок сторінки
lana
1 січня 2011 02:36
Повідомлення #103


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Як красиво!!! Як святково!!!!
Перейти на початок сторінки
наТуся
1 січня 2011 10:00
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Славочка winked winked belay

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
uliana_y
1 січня 2011 11:09
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Славочка,
Гарно і смачно!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 січня 2011 15:43
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую Майі за її гарну ідею!
Перейти на початок сторінки
Славочка
5 січня 2011 15:01
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пропоную пікантні тутманіки (я так зрозуміла, що це болгарською мафіни), дуже смачні і швидкі у приготуванні.
З начинкою можна поекспериментувати. Ідею побачила в жж i-lara(у неї були з фетою та чеддером). У мене залишилось трохи горбуші домашнього посолу, та поки її різала кубиками, доня половину з'їла, так що риба тут де-не-де :) У рецепті нема яєць та жиру, замість молока--вода.
Можливо достатньо того жиру, що є в рибі.

Тутманіки з горбушею та чеддером



Продукти (на 12 шт.)*:
2 чашки води
3 чашки борошна
1 ст. л. сухих дріжджів (20 г свіжих)
1 ч. л. солі
1 ч. л. цукру
філе горбуші, порізане кубиками (скільки захочеться:))
2 чашки (близько 240 г) тертого сиру (чеддера)
маргарин для змащування форми і по кусочку масла(малесенькому) у кожну виїмку.
Тут чашка місткістю 250мл.

Форму змастити жиром. Відкласти 1/3 чашки тертого сиру.
Розмішати дріжджі з 1/4 скл. води і цукром, дати постояти в теплому місці.

В миску просіяти борошно, влити дріжджі і решту теплої води. Додати сир, рибу, сіль, перемішати ложкою, накрити рушником і залишити на 15 хв.
Коли тісто підійде, ложкою розприділити по формочках, заповнюючи на 2/3 об'єму, посипати рештою тертого сиру і дати постояти, поки нагрівається духовка (10-15 хв).
Пекти при 180 градусах до золотистого кольору, приблизно 30хв.
Смачного!

* в мене тісто забагато підросло, вийшло більше, ніж на 12шт.

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
5 січня 2011 15:48
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка! 3fb 3fb 3fb Кожного разу,коли переглядаю Твою смачну сторіночку ,захоплююсь Твоєю майстерністю, вишуканістю страв,витонченістю іх приготування і неймовірною, безмежною фантазією!
Бажаю і надалі Тобі невичерпного натхнення у творчості і нових цікавих ідей!
З Новим роком!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 5 січня 2011 15:53
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
8 січня 2011 10:37
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
дуже симпатична страва яка прикрасить святковий стіл
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 січня 2011 16:08
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Майєчко!
Таню, пригощайся!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 08:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100