Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Славочка
15 листопада 2010 12:08
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, щось давненько до тебе не забігала, а тут стільки смакоти! Торт чудовий, хай щастить із замовленнями і все завжди вдається!
Дитячі рецепти дуже смачні. (розмісти їх ще в тему "дитячі рецепти")
Сьогодні схожі котлетки готувала :)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 листопада 2010 16:06
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
СОЛЯНКА


В 2 л води відварюю кусочок телятини (десь 300 г) і половину серця ( вчора обійшлось без телятини...) Варю десь 1 годину( бо люблю м*якеньке). Поки м*яско булькає, готую ---1 цибульку, 1 більшу моркву, 3-4 помідори +1 ст.л. томату(або 2-3 ст.л. томату,якщо нема помідорів), 2 квашені огірочки, десь 10 оливок, 100 -150 г копченостей (вчора були шинка, бочок і дрогобицька). На олії підсмажую цибулю, додаю до неї дрібно потерту моркву, протушую, вкидаю туди по черзі все решта- порізані кубиками серце і ковбаску, огірки, томат і очищені та перебиті в блендері помідори. Посолити і поперчити. Все добре протушую і вкидаю в киплячий бульйон. Додаю туди 3-4 ложки сметани і порізані оливки. Окремо в тарілку кладу 1 ч.л. сметани, зелень і шматок лимона. Прошу. Смачного !

Можна варити на самих копченостях. Хороший варіант після застіль, коли залишається м*ясна нарізка, а хочеться чогось тепленького і ріденького...

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 листопада 2010 16:21
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
До солянки пропоную ХЛІБ ДЛЯ САНДВІЧІВ І БУТЕРБРОДІВ від Славочки ( за що їй велике дякую- хліб дуже смачний)


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 листопада 2010 22:32
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
до такої смачної соляночки і старого черевика з'їв би :)))))
жартую, також люблю таку страву.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
17 листопада 2010 12:30
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
симпатична солянка і хліб чудовий мабуть дуже смчний.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
17 листопада 2010 23:12
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
КАПУСТА ТУШЕНА З РЕБЕРЦЯМИ

Ребра відварити у трохи підсоленій воді близько 1 години. Тим часом капусту посікти, додати потертої моркви, посолити, поперчити, добре вим*яти. Висипати капусту до ребер, не вимішуючи (юшка не повинна повністю залити капусту). Тушити до готовності. Вкінці додати 2-3 ст.л. томату, кілька ложок сметани, кмину і часнику, на кінчик ножа лимонної кислоти.

Особисто я люблю капусту у любому вигляді... m05108

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
17 листопада 2010 23:31
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
А ще спробувала ШОКОЛАДНІ КОРЖІ (на головній у Натоньки)

КРЕМ ЗАВАРНИЙ
3 жовтки розтерти виделкою з
6 -7 ст.л. цукру
2 ст.л. муки додати туди і добре розмішати.
300 мл молока закип*ятити і влити до нього жовткову суміш, постійно помішуючи, варити до загустіння (кілька хвилин).Охолодити.
Додати 400 г масла, втираючи до заварної суміші.
В один шар додала горіхи, в другий-вишні. Консервованих вишень немаю вже, тому взяла морожені, вкинула їх у киплячий сироп (0,5 скл.цукру+0,5 скл.води) і проварила 3-5 хв., відставила і влила до них 2 ст.л. лікеру, залишила на 30 хв., потім процідила. Вишні вийшли смачні, а тим сиропом просочила коржі. Надіюсь,що було смачно...(торт віддала... angry )


Оскільки з того тіста спеклося багато коржів, то решту два перемастила собі...


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
vika
18 листопада 2010 09:21
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Наталя, стільки смакоти. Дуже люблю солянку, обовязково приготую за твоїм рецептом. Капуста і тортик дуже апетитні.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 листопада 2010 15:19
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: vika
обовязково приготую за твоїм рецептом

Готуйте, наздоров'я!!! Рада ,що подобається no

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 листопада 2010 15:38
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
ПЕЧІНКА В ПІДЛИВІ

Печінку (приблизно 0,5 кг) вимочити, порізати на шматки,злегка відбити, посолити,поперчити. Обкачати в борошні і обсмажити на олії з обох боків (5-7 хв.). Долити води, вкинути кмину, лаврового листя і тушити 40-50 хв. Додати 50-100 мл білого вина, 50 г твердого сиру( потертого дрібно), 3 ст.л. сметани. Протушити ще 5-10 хв.(при потребі досолити...)

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 10:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100