,maija23! як мені приємно, що рецепт сподобався,...тісто таке простеньке,але можна готувати з нього все,що хочете,з різними начинками,особливо зараз -в сезон ягід! Я сьогодні пекла...домашні хот-доги (сосиски в тісті)... Майєчко,дякую,що внесла свої чудові доповнення до рецепту!!!!
Олеся! Наготували ви з мамою і багато, і смачно !!!
Славочко! На здоровя! Пригощайтесь ! Я дуже рада, що сподобався шоколад !
Я сьогодні також святкувала - будете сміятися - неділю (тому нема майстра - нема ремонту - і я можу ходити на кухню і щось готувати коли захочу!). На цих радостях сьогодні навіть сподобилась на торт - можливо завтра сфотографую і покажу, а сьогодні особливе спасибі Майї за рецепт оселедців швидкого приготування і Каті - за рецепт салату з оселедцем - я на днях, як ви вже здогадалися, купила пару штук тої мороженої рибки і творила у вільний від ремонту час...
І я тут прийшла з подяками. по-перше, Майі Шутенко за чудове тісто для пісних пиріжків рецепт тут, Натоньці за начинку з щавлюрецепт начинки , ну ніколи б не здогадалася, що так смачно! Доречі, підкажіть, чи можна таку смакоту заготувати на зиму? Якщо протушити з цукром щавель і тримати в холодильнику --не мало б зіпсутися??? а взимку береш.......
А тепер ось що в мене вийшло: І вся ця смакота до борщу з чорносливом, рецепт якого переписала у пана Кагора. Також ДЯКУЮ! Не дублюю сам рецепт, краще заглянути на цей МК http://community.livejournal.com/ua_kyxap/248109.html?view=939821#t939821
Славочка,..,я у такому захваті,що слів немає...Яку красу Ти спекла!!!!!Рецепт хороший,я згідна,але він стає ще кращим ,коли готують за ним справжні майстрин і вносять свої доповненняі!Булочки-чудо,а сосиски в тісті-ще пухкіші вийшли ...ніж у мене! Дякую за увагу до моїх рецептів !!!!! Фото-бездоганне!
Майя, тісто просто чудо, так приємно з ним працювати, воно легке, виростає просто на очах. Доня моя залюбки зі мною поралась у кухні, так їй було цікаво. І не очікувала, що так смачно вийде! Дякую за чудові рецепти!!!