Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
marinka
10 березня 2010 15:41
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Струдель /2/ з тіста філо

Пропоную ще один рецепт з польського блогу, теж попробувала на пів порції і робила з яблуками. Тісто: 400 г муки, 350 мл води нагріти до 50 градусів додати 30 мл оливкової олії, дрібка солі.Поділили на два кусочка.
Принцип замісу і вистоювання, розкачування, теж такий самий як і у попередньому рецепті тут,підготовити квадрат під струдель, присипати ще сухарями по змазаному олією тісті, перед викладкою яблук, щоб не було дуже мокре. Вийшло два струдля.Скручувати за допомогою рушничка. Зверху олією мазати і пекти.
Начинка, нарізала яблука 7 шт, трохи притушила на сковороді з бісквітними сухарями і ложкою оливкової олії, додати 3 ст.л. цукру, ваніль, кориці не додаю бо трохи надоїла і ізюму теж, можна у начинку додати варений гарбузик і дрібно порізати. Струдель вийшов такий нічого.
Пробуйте!!! Смачного!!!!
Зараз печу ще струдель, фото і рецепт виставлю пізніше






ще один рецепт тут - банани в тісті філо



Звіти й обговорення ось тут
Перейти на початок сторінки
gutka
10 березня 2010 15:50
Повідомлення #372


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
marinka
Тісто: 400 г, 350 мл води

думаю про борошно йдеться?

ДУЖЕ апетитний вигляд, розкішна випічка
питання , а до яблук цукру недодавала? дуже люблю солодке
Перейти на початок сторінки
gutka
10 березня 2010 15:53
Повідомлення #373


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
marinka
Банани в тісті філо

можна готувати до дня закоханих, вони такі сексуальні request ...були... поки ти їх нерозрізала lol
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 15:54
Повідомлення #374


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
gutka
думаю про борошно йдеться?

так про нього рідненького , виправила, от роззява feel
gutka
до яблук цукру недодавала

додала просто забула дописати вже виправила, в яблука багато не даю, бо зверху пудра
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 15:58
Повідомлення #375


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
gutka
вони такі сексуальні

feel lol це точно
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 17:06
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Струдель з яблуками /3/


Сподобався струдель із тіста філо, та чомусь не вразив, так як струдель з тіста по цьому рецепту winked
Рецепт тіста:
-600-700 г муки, 200 мл теплої води, в яку вмішати 3 жовтки, 1 ст.л. цукру, 0,5 ч.л. солі, капля оцту, 2 ст.л. олії. Замісити мягке тісто, поділити на 4 частини, змазати олією і залишити на дві години в теплому місці. Я робила знову пів порції і дала один жовток, поділила на дві частини. Розкачувала на рушничку підсипаючи мукою, потім тильною стороною рук витягувала, ризикнула і ручками потягнути lol потім змазати олією і присипати сухарями, виклала начинку, її багато, почистила яблука, 1,5 кг, присипала 100 г цукру і залишила, сік яблук злила, посипала бісквітними сухарями 4 ст.л., ваніль і виклала на підготовлене розтягнуте тісто, начинка зайняла більшу половину тіста, відступала від країв 1,5 см smile На сей раз не смажила, бо більше подобається смак свіжих печений яблук smile Закрутити за допомогою рушничка, верх змастити олією, пекти. Так само виглядає і тісто філо, його теж розкачую до такого стану


спекла два струдлі і ще гарячими присипала пудрою....

в розрізі...


Смачного!!!!! smile
/рецепт з нету/


Звіти й обговорення ось тут
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
10 березня 2010 17:26
Повідомлення #377


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Марічко!
Яке чудове тісто,просто неймовірно вишукане!!!Такий тоненький шар...дуже вражає!
Начинка-соковита і апетитна!

А банани-це взагалі-дуже цікаво!!!!Я згодна з Катьою...вони привабливо....виглядають! smile
Перейти на початок сторінки
gutka
10 березня 2010 19:01
Повідомлення #378


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
marinka
Струдель з яблуками /3/

мені шматочок, дуже хочу am
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 19:08
Повідомлення #379


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Я б залюбки передала онлайн!!!! smile :

Перейти на початок сторінки
Славочка
10 березня 2010 19:29
Повідомлення #380


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Струдлі--то тонка справа(і буквально, і переносно). Марічко, то вже маєш досить практики! Мені теж сподобалося його розтягувати до товщини газети.
А не кришився при нарізанні? я різала відразу на кусочки.
Гарно, смачно!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 10:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100