marinka, дякую за (+), і добрі слова! Відверто кажучи я довго вагалась, перш ніж присилати хочаб одне фото. Всі тут дуже гарні господині, і кожна страва як витвір мистецтва . Я відчуваю себе делетантом, але буду вчитись... Дякую тобі за підтримку! А електричну мясорубку обовязково собі купи, це дуже зручно і швидко. Я літом теж на ній все перекручувала на аджику.
Повідомлення відредагував Natasha - 10 березня 2010 08:00
Стільки чула про те тісто, думала як його робити, знайшла рецепти і до справи. Замісити тісто з таких інгрідієнтів -500 г муки -300 мл води -5 ст.л. олії -1 ч.л. солі Тісто поділити на 12-14 кусочків, змазати олією і винести в прохолодне місце на 2 год, температура до 14 градусів. Дуже нагадує витяжне тісто, різниця у тому що стоїть на прохолоді. Робила пів порції, поділила на чотири кусочка. Вафельний рушничок підсипала крохмалем і розкачувала тісто качалкою, потім у руках, ножницями обтяла грубі краї, вийшов квадрат. Має бути майже прозорим, змазати олією, накрити ще одним розкачаним квадратом тіста, порізати вздовж полоски і завертаємо банани, як трубочки,попередньо змазані легенько медом, верх легенько змазати олією, за бажанням можна присипати корицею. Випікаємо. Посипаємо пудрою. З половини пропорції я обмотала 6 великих бананів, думаю філо не образилось би, тісто для струдля бананам підійшло б краще. Згамали вчора, довелось робити ще щось на сьогодні і я попробувала ще один рецепт філа з польського блогу
рецептик з терен нету/не встигла записати, через технічні причини/