Нам потрібно: 1 качан пекінської капусти, тунець консервований у власному соку - 1 банка, 1 огірок, 1 невелика ріпчаста цибуля, сіль, майонез і сметана.
Дрібно нарізати цибулю, перемішати із шматочками тунця. Порізати капусту і огірок. Викласти все в салатник, посолити і заправити рівними частинами майонезу та сметани. Перемішати. Смачного!
Рецепт із нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 25 листопада 2012 17:13
В мене почався сезон яблучних пирогів, бо ввечері до чаю сам раз. Отже черговий варіант знайшла на сайті "Самовар", там він називається:
Кекс з яблуками
Нам потрібно: 125 г вершкового масла, 80-90 г цукру, 3 яйця, 185 г борошна, розпушувач - 1 ч.л., кориця, 3-4 яблука.
Масло і цукор збити до білого, додати яйця, борошно, розпушувач. Тісто викласти у форму, в тісто вставити порізані яблука. Посипати корицею (я не посипала, бо в мене чоловік не любить)і цукром.
Огірки, моркву і яблука нарізати тоненькою соломкою, а листя салату порвати руками. Все це перемішати, заправити сметаною, додати лимонний сік, сіль і трошки цукру.Зверху салат прикрасити помідорами.
Це салат до заправки:
Салат дуже смачний і легкий на смак. Собі вже занотувала його в меню на новорічний стіл.
Рецепт із сайту "Cook Top"
Повідомлення відредагував oksana d - 27 листопада 2012 20:45
Нам потрібно: 500 г курячих сердечок, 200 г плавленого сиру ( я брала "Янтар"), 1 морква, 1 ст.л. вершкового масла, сіль, спеції,200-300 г печериць.
Сердечка відварити в підсоленій воді до мякості. На маслі обсмажити нарізану кубиками моркву, потім додати печериці, сердечка, посолити і поперчити. Трошки протушити , додати сир і мішати до того часу поки не розплавиться сир. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 27 листопада 2012 19:41
В мене чоловік полюбляє мариновані мідії. І недавно на якомусь кулінарному сайті знайшла рецепт їх приготування і вирішила зробити йому сюрприз. Вийшло, зі слів чоловіка ,дуже смачно, набагато смачніші ніж куплені і суттєво дешевше. Отже:
Мариновані мідії "По - корейськи".
Нам потрібно: 2 склянки мідій, 1 склянка води, 1 цибулина, 1 морква, приправа для моркви по-корейськи - кількість за смаком, 1/4 склянки оцту, 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. солі.
Натерти моркву, цибулю нарізати півкільцями. Закипятити воду з мідіями, додати цукор і сіль. Виключити газ. Додати всі інші інгредієнти, перемішати. Через дві години можна смакувати. Смачного!
Я брала морожені мідії на вагу.
Повідомлення відредагував oksana d - 28 листопада 2012 22:29