Привіт усім!!! Хто не любить цукерки? Мабудь,важко знайти таких.А хто не пробував приготувати їх вдома,пам'ятаєте,як колись готували шоколадні ковбаски та цукерки з суміші "Малютка"? Я пропоную два ваіанти одного рецепту. Око свекрухи Розтерти 4 жовтки з 100 г цукру. У каструлі змішати 0.5 банки згущеного молока, 100 г кокосової стружки, жовтки з цукром - уварювали на маленькому вогні при постійному помішуванні (хвилин 10). Суміш повинна бути світлою. Остудити. Виходить густа і розсипчаста маса (якщо гарна якість згущеного молока). Нафарширувати цією сумішшю половинки чорносливу та кураги.
Кокосові кульки(від Алли-економістки) 1 банка згущеного молока, 100 г кокосової стружки, 2 жовтки - уварювали у товстостінній каструлю при постійному помішуванні до густої консистенції. Охолодити, обваляти в кокосової стружці.
Ludany,гарна темка у нас цього тижня.Я думаю що варто зробити цукерочки і себе побавити і дітям радість принести. А ось поділюся своїм експрес-рецептом,недавно робила.Треба було швидко щось придумати,а тут під рукою зефірчики і швидко зімпровізувала такі ось цукерочки,подругам до кави.І знаєш всім сподобалися,бо вони мягкі з ароматом конячку
Привіт усім!я теж маю рецепт цукерок,трохи схожий на Ludany,
РАФАЕЛО
Інгредієнти: згущене молоко-1 банка (з холодильника) слив масло-1/2 пачки (що розтанув при комн.темп) кукурудзяні палочки-90-100гр кокосова стружка- 130 гр мигдаль
масло збити, змішати із згущеним молоком, кукурудзяними паличками і 100 гр коксової стружки. Прибрати в морозилку на 1-2 години. сміливо приступайте до формування кульок, не забувши вставити горішок всередину кожного і обваляти в кокосовій стружці! Прибрати в холодильник до подачі... якщо встигнете!
Олеся,рада,що ти до нас приєдналась,кокосових цукерків багато не буває,твій варіант дуже цікавий,дуже акуратно скатані кульки,так і хочеться одну з фото скоштувати Ір,труфельки в тебе такі вишукані , а в золотій фользі виглядають дуже елегантським десертом,таким місце на романтичній вечері