Огірок і шинку порізати соломкою. Посікти капусту. Тарілку змастити майонезом щедро. І накладати кругами. На край тарілки капуста, потім морква, шинка і огірок.
Наталочко,дякую тобі ВЕЛИКЕ за чудовий рецепт Яблучний пиріг з пудингом.Всі так хвалили і я не могла його не спробувати.І ось дивись сама...мій малий дегустатор перший(недав навіть йому охолонути!)
Єдине що я змінила то до тіста дала лише жовтки а всі білки збила з цукром і виложила поверх пудинга за 15хв до готовності.і тіста замісила трохи менше щоб на верх потім не терти,але це не змінило смак самого пирога.Тому ще раз ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за чудовий рецепт!
Повідомлення відредагував ir71 - 7 вересня 2009 10:53
З кожної ножки акуратно зняти шкірки, не обрізаючи її. Мясо відділити від кістки, а кістку обрізати, залишивши кусочок від лапки зі шкіркою. Мясо змолоти. Подрібнити цибулю, потерти моркву на грубій терці і трошки посмажити. Додати порізані пластинками гриби і ще трохи протушити. Мясо вимішати з грибами, посолити і поперчити до смаку. Дати 1 яйце, вимішати. Тепер чайною ложечкою начиняти шкіру. Начинені ніжки заколоти зубочистками. Змастити з обох сторін майонезом, викласти в форму і запікати в духовці близько 30 хвилин.
СМАЧНОГО!!!
Ніжки смачні, розходяться миттєво. Гостям дуже сподобалися.