Тісто: 450 г муки 250 г маргарини 1 ст цукру 1 яйце 2 жовтки 2 ст.л. сметани 1 ч.л. розпушувача Замісити тісто. Розділити на 2 частини. Більшу покласти в холодтльник, а меншу - в морозилку.
Начинка: 5-6 більших яблук 2 ванільні пудинги 4 ст.л. цукру 600 мл молока паніровочні сухарі( вмене їх не було, то брала манку)
Форму застелити пергаментом і змастити маслом. Тісто з холодильника розкатати, викласти в форму і поколоти вилкою. Покласти на 10 хв в духовку при темп. 160С. Витягнути і посипати сухарями або манкою для поглинання вологи з яблук. Яблукапочистити і порізати на 8 частин. Викласти на тісто. Заварити пудинг на молоці і цукрі: розвести пудинг в стакані холодного молока. Решту молока закипятити, ввести молоко з пудингом і на маленькому вогні довести до кипіння. Пудинг трохи загусне. Вилити гарячим на яблука. Зверху потерти тістом з морозилки. Пекти 50хв при 180С.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 3 вересня 2009 21:08
Наталя, я твій яблучний пиріг з пудингом спекла! Свекор аж форму нову тефлонову подрапав ножем, так сильно хотів кусок відрізати! Дякую! Потім фото поставлю на головній!
Повідомлення відредагував Натонька - 6 вересня 2009 10:21
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Наталя, гарний пиріг! Хочу подякувати за рецепт персикового торта. Пекла в суботу мамі на день народження. Фотографії не зробила тому, що брали торт в ресторан і розрізали там. Всім понравився цей торт-десерт! Спочатку боялася за нього братися, але насправді тут немає нічого складного! Наталя, дякую!