Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
Майя Шутенко
2 червня 2012 22:26
Повідомлення #301


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Декілька днів тому ми з дівчатами після роботи зайшли в піцерію і там перший раз спробували такий салатик.Нам сподобалось,тепер готуємо його вдома.
Салат "Літній",ніжний і свіжий,в літню спеку -гарна закусочка.
3 свіжі огірочка
3 яйця варені
100 гр.твердого сиру
1 відварений і почищений яловичий язик
1 упаковка майонезу

Приготування
на пласку тарілку чи в порційну креманку викладати шарами:
1 -нарізаний соломкою язик,покрити сіточкою майонезу
2- шар -порізаний кубиками свіжий огірок,покрити сіточкою майонезу
3-потерте на грубу терку варене яйце,сіточка майонезу
4-потертий твердий сир на дрібну терку,покрити сіточкою майонезу і прикрасити гілочками петрушки.
Смачно ,швидко і просто!
Пригощайтеся,дівчатка!
Мої доповнення
Пропорції продуктів в салаті можна міняти за смаком
Яловичий язик можете замінити свинячим
Салатик можна посипати посіченою зеленою цибулею,якщо бажаєте :belay:
Варіант оформлення салатів:
"Сунична галявина",я прикрасила салатик з язика,зверху кошичок з помідорки-черрі,туди також можна покласти щось смачненьке!
Ідея,- з прекрасного журналу страв французької кухні 1967 року випуску:a0a:

Зернята гранату чи ягідки журавлини виглядають також дуже вишукано
Як виробляти "кошики,"з великих помідорів для м"ясних салатів,-покажу у МК
Ось -джерело чудових,цікавих ідей.На фото всього декілька журналів із мого архіву :smile: ,а загалом,то можу відкривати кулінарну бібліотеку :lol: :belay:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 червня 2012 14:46
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 червня 2012 12:26
Повідомлення #302


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Ірка-Шкірка Сьогодні, 04:09 + за суничку - така апетитна!!! а що всередині???


Іриночко,дякую за оцінку! :a0a:
А всередині салатик ..,- :belay: .замаскований,це варіант прикрашання.Робила на Свята салат з язиком і олів"є.Розкладати порційно можна на тарілочки у вигляді ось таких казкових "суничних галявинок",якщо для гостей.
Спочатку виклалати салат у горнятко чи склянку,щоб надати форми і перекинути на тарілку догори дном.Оформити.


Багато цікавого ще попереду!!!! :3fb:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 червня 2012 12:43
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
4 червня 2012 12:57
Повідомлення #303


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Майєчко, дякую за відповідь :love: !!!
Дуже гарне оформлення!!!

Шукала вчора ті журнали - але, на жаль, у французькій я ні бум-бум...
Хоча деякі рецепти знайшла :smile: ...
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 червня 2012 13:10
Повідомлення #304


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Ірка-Шкірка
Шукала вчора ті журнали - але, на жаль, у французькій я ні бум-бум...

Іриночко,я ...також :cd:,..буває щось цікавеньке- то закидаю у перекладач ..., мені подобаються їх оригінальні ідеї прикрашання страв для фуршету і оформлення десертів:m05004:

Запрошую ,заходь частіше. :m0642:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 червня 2012 09:02
Перейти на початок сторінки
Solka
4 червня 2012 14:44
Повідомлення #305


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майєчко, яку ж красу ти приготувала - салатик прикрашений просто майстерно! А фотографії які - можна милуватись хоч цілий день :smile: :1f7:

Повідомлення відредагував Solka - 4 червня 2012 14:45
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
oksana d
5 червня 2012 21:48
Повідомлення #306


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Дуже люблю заходити до Вас в гості! На Вашій кухоньці дуже затишно і смачно! А кожна нова страва просто фантастична! :a0a:

Повідомлення відредагував oksana d - 5 червня 2012 21:49
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
9 червня 2012 17:20
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Solka
Майєчко, яку ж красу ти приготувала - салатик прикрашений просто майстерно! А фотографії які - можна милуватись хоч цілий день

Цитата: oksana d
Дуже люблю заходити до Вас в гості! На Вашій кухоньці дуже затишно і смачно! А кожна нова страва просто фантастична!

Щиро вдячна всім,хто забігає до мене на кухоньку,готує за моїми рецептами і пише такі теплі слова!!
Заходьте,завжди дуже рада Вам,дорогі дівчатка!!

Сьогодні готувала одну смакоту,спробувала у знайомої і смак рибки мене зачарував,її можна споживати як гарячою,щойно спеченою,так і холодною
Риба святкова

1 кг філе риби-хек,телапія,
1 лимон
спеції за смаком
200гр.твердого сиру
2 пачки майонезу
1 яйце
кріп
0,5 кг грибів
3 цибулини
1 помідор
ананаси шматочками 1 склянка
Приготування
Рибне філе розморозити і замаринувати на ніч у спеціях:сіль,цукор,перець,коріандр,-на Ваш смак і полити соком одного лимона.
Підсмажити на олії порізані шампіньйони з цибулею до рум"яної шкірочки;
Промариновану рибку відцідити від зайвої рідини , порізати на порційні шматочки і викласти на дечко,змащене олією.Зверху покрити кожен шматочок тоненькою сіточкою майонезу,покласти на кожен по 1 ст.л. підсмажених грибів і акуратно покрити заливкою,по1 ст.л.,
Заливку готувати так:
1 пачка майонезу
200 гр сиру потертого на грубу терку
1 яйце
порізаний кріп
Все гарно збити і додати порізаний кубиками помідор без соку і рідини,щоб шматочки його зберегли форму .

Ставимо рибу на 20 хвилин до духовки,сирні "шапочки"над рибкою стануть ледь рум"яними і пухкими.
Готову страву прикрасити ананасами і гілочками кучерявої петрушки,у мене кріп :smile:
Запрошую,пригощайтеся!!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 10 червня 2012 15:30
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 червня 2012 17:56
Повідомлення #308


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Майя Шутенко
Риба святкова


Майєчка! Яка красота! Я собі уявляю , яка вона смачна! :a0a:

Повідомлення відредагував oksana d - 9 червня 2012 17:58
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 червня 2012 17:56
Повідомлення #309


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
А це Вам за цікаві і смачні рецепти:


Повідомлення відредагував oksana d - 9 червня 2012 18:00
Перейти на початок сторінки
lana
9 червня 2012 18:50
Повідомлення #310


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,
Я вже уявила смак....Мммм!!!! :love: ( по секрету- рибу я обожнюю!!!!)

Повідомлення відредагував lana - 9 червня 2012 18:51
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 08:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100