Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
Славочка
11 лютого 2011 17:17
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Майя Шутенко
Рогальки нашвидкоруч

Ох це чарівне слово "нашвидкоруч"!!!
Я собі введу такий тег, Майєчко! мені тепер треба все , що дууууже швидко робиться :)
а рогальки гарні ще й тим, що нема дріжджів чи розрихлювачів! Дякую.
Перейти на початок сторінки
Свєтік
11 лютого 2011 21:39
Повідомлення #92


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Майя Шутенко, я собі також занотовую рецепт Рогальки нашвидкоруч
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
13 лютого 2011 17:59
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Лорі,
Марія БМВ
Яруська
Славочка
Свєтік
gutka
Soni
marynovyсhsі
Ластівко
Маруся
Канарейка
LiLu
Lana
Laima
Natalyadiva
Ірка-Шкірка
:a0a:
Дуже дякую,дорогі,дівчатка,що заходите до мене на кухоньку.Вдячна за оцінки і гарні відгуки.Все найкраще і найсмачніше буду продовжувати писати в темці!
Хто ще не спробував оселедці із скумбрії ,пропоную. приготувати.А філе можна подати на стіл у вигляді ось таких "лілій",витинала з цибулі маленьким ножиком.Розкласти філе у "лілії",покрити сіточкою з майонезу і притрусмти вареним тертим жовтком!


Оселедець домашній

Засолювання сала(швидкий варіант)


Сьогодні розкажу,як солила сало за новим методом.Дуже смачне і м"яке виходить.Ідею привіз чоловік з відрядження.Рецептом поділився товариш.
Спеції:сіль,перець,коріандр,базилік(на любителя),товчений часник,зробити суміш і натираємо свіже сало

розрізати на частинки до шкірки,щоб шматочки трималися купи, а шкірка була цілою,як основа
розгорнути і натерти сумішшю спецій кожен шматочок і шкіру так,аби не пересолити,тобто за смаком,бо просолюється швидко
загортаємо ,щоб сало знову було одним шматком , все до купи

замотуємо у целофан чи плівку і на добу ставимо в холод


Тепер-можете пригощатися!

В гостях у Майї-2

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 28 травня 2013 10:11
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
13 лютого 2011 19:01
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Вчора смажила дуже смачні чебуреки.Рецепт тіста від Ludany,дуже-дуже вдячна .Тісто ніжне і тонке,смакота,начинка -рецепт із блокноту.З таким фаршем роблю манти(тільки м"ясо ріжу маленькими шматочками) і пільмені

Чебуреки
Тісто
1 яйце
1 ч.л.солі
0,5 ч.л.цукру
1,5 ст.л.6%оцту
1 ст.л.олії
2 склянки борошна
Яйце збити виделкою в склянці.Додати води до 3/4 склянки,розмішати сіль і цукор,потім масло і оцет.Замісити пластичне тісто.Дати 30 хв.відпочити,накривши плівкою.
Фарш
300 гр яловичини
400гр.свинини
150 гр сала
2 цибулини
чорний мелений перець
червоний пекучий перець
коріандр
сіль за смаком
0,5 склянки молока
лід подрібнений -0,5 склянки-золотиий секрет від бабусі мого чоловіка.Для соковитості фаршу!
зелень
Фарш повинен бути-напіврідкий!
М"ясо і сало змолоти на м"ясорубку з великими отворами,цибулю порізати дрібно ножем,додати інші складники -за смаком.Тісто поділити на кульки,розкачувати тоненько до 1 мм!!!,тарілкою діаметром від 15до 20 см накрити,вирівняти краї ножем .Намащувати фаршем одну половину тіста накрити другою ,придавши форму півмісяця,легенько притиснути,щоб випустити повітря.Тоді він не буде лопатися під час смаження. Старанно защипнути краї. Виделкою зробити вчавлення по краях,щоб краще трималися і для апетитного вигляду також.Щоб краї не розкривалися і сік не витікав,змастіть їх трішки водою.
Смажити відразу ж ,як приготували чебурек ,в киплячій олії,в пательні з високими бортиками чи глибокій посудині!!!Під смажіння бути вельми уважними,опустили чебурек у киплячий жир і відтак-перевернути на другий,аби лиш зарум"янився.І виймаємо.Зайвий жир можна зібрати паперовою серветкою.
Готові можна натерти часником,як хто любить!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 27 грудня 2012 12:15
Перейти на початок сторінки
gutka
13 лютого 2011 19:05
Повідомлення #95


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко,
дякую за гарний рецепт сала, занотовую - весною їздимо до лісу де смачне сало - головна закуска
Перейти на початок сторінки
Natalyi
13 лютого 2011 19:15
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Майя Шутенко
"лілії"

Майєчко, ви майстер по прикрашанню страв ! :love:

Файне сало, але більше мені сподобалися чебуреки... :t0242: Такі апетитні ! Треба спробувати, бо шось не можу знайти оптимального рецепта... Дякую ! :3fb:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
13 лютого 2011 19:47
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Майя Шутенко,як приємно читати гарні рецепти і ще приємніше дивитись чудові фото-доповнення.(ну нарешті :wink: ).І сало,і чебуреки дуже апетитні.Моя свекруха завжди готує сало так як у попередньому твоєму(Вашому) рецепті,але варить 20 хв. у воді з оцтом,а не з сіллю і порізаним на шматочки,а далі в спеції,також дуже смачно виходить.Але треба ще буде й другий рецептик спробувати. :winked:
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
13 лютого 2011 20:43
Повідомлення #98


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Майя!як завжди все смачноо!!Подякую за оселедчик!і збережу собі тісто на манти, вже давно хочу спробувати приготувати їх.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Solka
13 лютого 2011 22:06
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майюсь ну і смакотааа!!! Чебуреки, як намальовані!!! Суперові!
Одні лиш фото шалено наганяють апетит, настільки гарно і апетитно подані страви! Я собі уявляю який вдома смачний аромат!
:m05108:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
уляночка
13 лютого 2011 22:39
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Майя Шутенко,
чебуреки класнючі! :winked: :winked: :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 08:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100