Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
sunnygirl
25 січня 2011 10:40
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Багети супер смакота.
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2011 18:19
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Танечко!
Сьогодні принесла смачне

Суфле з курки з овочами



Інгредієнти на 4 порції:
2 курячі грудки
2 яйця
150-200 мл вершків ( у мене були 22%, але можна й менше)
2 ст. л. вершкового масла
1 невелика цибулинка
1 відварена морква
200-300 гр відвареної стручкової квасолі(у мене морожені овочі:горошок, цвітна капуста)
сіль, спеції по смакові

Приготування:
Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Відокремити білки від жовтків. У блендер помістити підготовлений фарш із курячого філе, цибулю, вершки, сіль, спеції, жовтки, вершкове масло. Збити до однорідної маси.

Викласти курячу суміш у глибокий посуд, додавши в неї морожені овочі. Потім збити в круту піну білки із щіпкою солі й усе це акуратно змішати з курячо-овочевим фаршем.

Готувати на водяній бані так: у розігріту до 200 градусів духовку, поставити лист із водою, на який викласти формочки, заповнені майже цілком (маса трохи підніметься). Якщо немає маленьких форм, то можна запікати в одній великий, але час готування може збільшитися.
Випікати хвилин 20-25. Перевірити можна, акуратно ножем розколупавши середину. Подавати як у гарячому, так і в холодному виді.
Перепис від чудової господиньки Ніни (niksya).
Смачного!
Перейти на початок сторінки
нетік
1 лютого 2011 18:40
Повідомлення #183


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
смакота... тільки можна уявити як дітки уминали.... :t0267:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2011 18:53
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
привіт, Наталочко. Так, сподобалося:))) дуже ніжне! :tongue:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
2 лютого 2011 16:53
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка :a0a: !Скільки у нас на Дрімфуді смакоти є!!!! :m0555: Таке розмаїття різних страв,що годинами можна сидіти :love: милуватися ,аби вибрати рецепт на гостини,вечерю чи обід, :smile: ...і розгубитися можна від всього багацтва кулінарних скарбничок наших майстринь,бо все надзвичайно гарне і смачне!А от курячого суфле я ще -не зустрічала, :winked: на вигляд ,як спокусливий шматочок повітряного тортику!Дуже зацікавив мене цей рецепт,неповторний -,справжня родзинка! :winked: Супер! :love:
Дякую за прекрасні ідеї і неперевершені переписи,якими із задоволенням користуюся,тільки сфотографувати не завжди є можливість.Часто захожу до Тебе на сторіночку і завжди у захваті від ідеальних фото ,Твоєї фантазії прикрашати страви і подавати їх. :amam:
Роздруковую собі суфле і буду готувати !!!! :m05108: :m05004:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 3 лютого 2011 09:43
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 лютого 2011 21:57
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко! Приємно так від твоєї похвали!!!
Суфле тобі сподобається. Воно смакує і холодним , і гарячим, з гарніром і просто на канапку. Малеча моя не дуже любить куряче філе, бо сухувате, а це суфле соковите і ніжне.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Solka
2 лютого 2011 22:04
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Славочка - ваші багети нагадали мені, як кілька років тому ми їздили купувати смачні і запашні багети в одному магазині - вони були дуже смачні, домашні, не до порівняння з тими, які продаються зараз усюди. Суфле з курки - знову ж таки щось нове і оригінальне - ви відкриваєте для мене все нові і нові рецепти! Величезне дякую!

Повідомлення відредагував Solka - 2 лютого 2011 22:41
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 лютого 2011 22:14
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Спробувала ці смачні булочки з журналу п. Людмили(mariana-aga)--справжнього майстра своєї справи, і дуже задоволена результатом.

Фото розміщу завтра, якщо ще буде що фотографувати, бо булочки щезають швидко і непомітно!


Гірчичні булочки







Пекла по Госту із застосуванням кислої закваски:

970г борошна 1 сорту, 75г дуже кислої закваски, 40г дріжджів, 15г солі, 60г цукру, 60г гірчичної олії, 570-670г води (або скільки тісто візьме). Тісто по пришвидшеному методу на кислій заквасці і дріжджах. Булочки по 50г.
Якщо є кухонний комбайн, то 1,5 хв заміс тіста, 20 хв бродіння, 25 хв разстойка тіста, 15 хв випікання виробів(у мене пеклися трохи довше).
Пекла при 200 градусах з парою.

Дійсно, дивно, що ж такого цікавого в тій гірчичній олії, що вироби виходять такими ніжними?
Певно завтра ще буду пекти, бо сьогодні тільки півпорції приготувала, а даремно! треба цілу порцію пекти як мінімум!

Якщо без закваски, то рецепт такий:
Рецепт на 8 булочок по 50г

250г борошна 1 сорту
10г пресованих дріжджів
4г солі

15г цукру
15г гірчичної олії

175г води (40С) або скільки тісто візьме для одержання м'якого шовкового тіста до кінця замісу.

Розмішати теплу воду із цукром і дріжджами й залишити на 45-60хв для активації дріжджів. Замісити тісто. Місити 20хв на першій швидкості. Тісто бродить 1.5-2 год Округлити порції тіста, дати 12хв розстоювання в теплі, зробити відбиток і дати 25хв остаточної розстойки в теплім вологім місці (40С, 80%). Перед випічкою змазати або збризнути булочки водою.

Пекти з парою 13-19хв при 200-260С.

Повідомлення відредагував Славочка - 3 лютого 2011 11:06
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 лютого 2011 02:04
Повідомлення #189


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Привіт Славочко!
Давно до тебе не заглядала, а тут смакоти - до кольору, до вибору!!!
Я колись пекла на хмелевій заквасці - вона швидше піднімається, ніж звичайна (записалася була до хлібопеків на однокласниках :smile: ).
Багети надзвичайно повітряні :winked: !!!
Суфле дуже апетитне і також повітряне (на те воно й суфле! :bully: )
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 лютого 2011 11:09
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Solka, на здоров'ячко! Дякую за відгуки!
Ірка-Шкірка, цікаво про хмелеву закваску. Напиши, як буде час.
Щойно бігала до тебе по рибні страви )))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 30 квітня 2024 06:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100