Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакує у Славочки-2, заходьте, пригощайтеся!
Славочка
14 січня 2011 11:23
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Бігос (перепис бабуні)

Бігос, здається, польська страва.
Дуже смачна і самодостатня, та домашня кров'янка взагалі поза конкуренцією :)))



Квашену капусту відварити (хвилин 30). Води наливати тільки щоб вкрила капусту. Відцідити.
У казанку з товстим дном обсмажити порізаний, як на шкварки, шпондер, додати порізане кусками свинне м'ясо, обсмажити, залити невеликою кількістю води, потушити до напівготовності.
Покласти відварену кислу капусту, додати небагато нашаткованої свіжої капусти, порізані 2 цибулини, сіль, спеції(чорний мелений перець, хмелі-сунелі, лавровий лист, горошинки перців). Закрити кришкою та тушити ще хвилин 40. Помішувати! Можна вкінці додати ще томати в своєму соці. Бабуня ще кладе кисле яблуко.
Смакота!

Повідомлення відредагував Славочка - 14 січня 2011 11:25
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 січня 2011 11:35
Повідомлення #142


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дуже апетитно виглядає бігос с кровянкою на одній тарілці t0242 !!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 січня 2011 11:38
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Трикутники з м'ясом до росолу
за цим найбільш вдалим рецептом




Масла поклала менше--1,5 пачки. В тісто додала 1 ст.л. горілки.
Дуже сподобався спосіб складання тіста http://www.gotovim.ru/recepts/sbs/pirpech.shtml

Здається, так формувати пиріжки найкраще--нема тонких країв, вироби ще більше пухкі.

Для начинки м'ясо з росолу перемолоти, підсмажити з цибулькою+сіль, перець.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
14 січня 2011 11:41
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
М-м-м-м!Гарнющі.а напевно щей смачні.Я візьму кусочок добре? tongue
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
14 січня 2011 12:34
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка 3fb !На Твої слойки можна дивитися і дивитися..,наганяючи апетит.. winked .!Кожен шар листкового тіста чітко видно,супер трикутнички!Ти справжня Майстриня -по листковому тісту на форумі! winked
Вищий пілотаж! winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 січня 2011 13:25
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пригощайтеся! на здоров'я!
Про слойки написали мені якось, що тільки немудрий бавився б з тим тістом вдома, що є готові напівфабрикати, а вільний час ліпше присвятити чоловіку та дітям.
З тим категорично не згідна! Мій чоловік та діти не страдають від мого хоббі :))) а навпаки, дуже полюбляють мої експерименти і допомагають всі дружно, потім ласують теж дружно.
А коли в мене нема часу, то і готового тіста не купляю, вже є з чим порівняти:)))
Перейти на початок сторінки
vika
14 січня 2011 14:55
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Славочка, слойка як завжди супер. Дуже апетитна і ароматна. Дякую також за рецепт бігоса. Давно хочу спробувати, але знаходила рецепти де багато різних складників і все чогось бракувало.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 січня 2011 15:25
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Трикутники з м'ясом до росолу

Славочко, я ще від вчора думаю про твоє дріжджове листове тісто - хочу пекти піццу, а ти тут зваблюєш сирно-листовим. Ну і як після цього на вагу ставати cd m05002 ?
Перейти на початок сторінки
lana
14 січня 2011 17:25
Повідомлення #149


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Бігос- це моя улюблена страва. Крім всього вище названого туди можна додавати копченості, чорнослив, можна гриби. І кожного разу він смакує по-новому. Дякую! Ти так смачно мені про це нагадала, що чекатиму на завтра, щоб купити квашеної капусти.

А ще є три речі, на які можна дивитися безкінечно: це вода, вогонь і... Славочкині слойки...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 січня 2011 17:28
Повідомлення #150


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
А ще є три речі, на які можна дивитися безкінечно: це вода, вогонь і... Славочкині слойки...

winked winked winked

стопудово!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 30 квітня 2024 03:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100