Яке чудове в тебе фото! Ану, чи сподобався він в гостях?
Ірусь, "за пєршим засядем" згамали майже 2/3 тортика... Рецепт справді бомбезний і готується дуже швидко. Я його запримітила, як тільки ти виставила рецепт, а потім ще Славочка приготувала і розхвалила його. Я ще мала трошки безе (в шафі заховала ) і, маленькими перебіжками вранці справді швидко все зварила-збила-спекла-перемастила і залила. Фотографувала на ходу, бо за останніх гостей не встигла зробити жодного фото ...
Цитата: уляночка
Іра, в тебе таке БОМБОВЕ фото!!!
Дякую!!! Я безмежно люблю цей фотоапарат, бо попередній, хоч і служив довго і вірно, але в приміщенні я так і не наловчилась ним фотографувати.
Цитата: gutka
я також хочу спробувати цю популярну "Корівку"
Не пошкодуєш. За основу взяла 1/3 порціїї шоколадних коржів від Натоньки - так зустрілись два бомбові рецепти !!!
А ми нині маємо селедці під шубою, запіканку з рисом і яблуками (для чоловіка), мариновані грибочки і мариновану рибку. Завтра планую ще зробити салатик (гриби-сир-яйця-майонез), і все :)
Іруся, корівка чудова! а ще з домашніми безешками! а фото справді бомбове!
Дівчата, виставлю "щось"--невгадаєте:) тільки не кидайте сильно в мене тапками. Не хочеться ставити в тему "невдалі експерименти", бо вийшло смачно, все з'їли до крихти. Іруся, не видавай секрету:)) Отже, що це?
Славочка, рибний пиріг - розкішний (ти знаєш мою слабкість до рибних страв) , а салат Завірюха у нас завжди на святковому столі, особливо взимку, люблять всі
дУже смачно, за основу брала шоколадні коржі також, дуже сподобалась ідея, буду пекти ще, і не раз, сьогодні Ореста, тож пекла для сина, мали бути гості якби не прихворіла....а Корівка неймовірно смачна
gutka, тортик супер!!!!!А не надто солодкий!????Хочу пекти і вагаюсь!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!