Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 ВСЯКІ СМАКОЛИКИ:), Мої улюблені рецепти!
Solka
30 листопада 2010 19:40
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Мари4ка, такі чарівні і позитивні фото! winked у мене відразу усмішка від вуха до вуха belay я б з задоволенням влаштувала б собі такий рибний день smile

Повідомлення відредагував Solka - 30 листопада 2010 19:40
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
30 листопада 2010 20:26
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Але вже рибка файна !!! А ше в руках такої гарної господиньки !!! love
І смачна певно... t0271 А чоловік молодець, такої риби наловив! amam

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 листопада 2010 22:36
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Іруся
а де в то в нас така риба водиться

то Іринко,на Яворівському морі(на карєрі)
Цитата: Майя Шутенко
Над картоплею не пробувала,дякую за прекрасну і цікаву ідею.

Майя,над картоплею дійсно смачно,картопля така соковита виходить,весь сік з риби на неї стікає!
Дівчатонька,всім дуже вдячна,що зайшли в гості belay
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 листопада 2010 22:37
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Natalyi
А чоловік молодець, такої риби наловив!

А то вже довольний,так ви його розхвалили!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
5 грудня 2010 00:27
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ЛАЗАНІЯ простенька(приготування)

Лазаній є дуже багато видів,з різними продуктами,та приготування практичко усіх однакове,тільки можна міняти соуси і склад начинки.У мене найпростіша італійська лазанія,з мінімальною кількістю продуктів і простим соусом.Щоправда тісто готувала не сама,а в мене було готове.

Готове тісто відварити 10 хв,при цьому до води дотати 100 олії-це для того,щоб не злипались коржі(коли ми їх занурюємо і витягаємо,вони змащуються олією і не прилипають!)Потім листи розложити,щоб підстигли:

за цей час коли стигнуть листи ,готуємо соус:на 100 грам олії прожарюємо 2 цибулини+ кг фаршу і тушимо,потім+ 0,5 літри кухарського соусу(завжди беру торчин)+200 грам томатної пасти(літом даю 0,5 кг помідорів)+0,7 літра води,базилік сушений(якщо нема свіжого),сіль,перець,і все це тушимо до готовності!

нарізаємо кубиками твердий сир(будь-який),взагалі-то до лазанії йде 2-3 види сиру,але я вже казала,що це спрощений варіант!

Перекладаємо лазанію:
на дно посудини,в якій будемо запікати,наливаємо трохи соусу(бажано без фаршу) і кладемо поперек листи лазанії

наливаємо добряче соусу

і посипаємо сиром

знову кладемо листи лазаній,але вже в іншому порядку-вздовж,і знову соус і сир,і так поки не закінчаться листи,верхній шар знову заливаємо соусом і затираємо сиром.Пекти 1 год,при темп 180 градусів!

У розрізі зфотографувати не встигла)))))
СМАЧНОГО!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 грудня 2010 12:08
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачна лазанья!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
5 грудня 2010 20:48
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Печево Хустинка


0,5 кг смальцю
0,5 літри сметани
0,5 пачки маргарину
50 грам свіжих дріжджів
2 жовтки
щіпка солі
4 і 1\2 стак борошна

Смалець,маргарин і дріжджі посікти з 1\2 стак борошна+жовтки,сметану і все добре вимісити+решту борошна і замісити мяке тісто.Поставити на 12 год в холодильник.
Тісто розкачати тоненько,як на вареники,порізати на квадрати,в середину квадрата покласти густе варення(в мене яблучне змішане з корицею).Завернути в хустину і заклеїти ,притискаючи вилкою!Випікати при температурі 200 градусів,20 хв.Готові хустинки добре притрусити цукровою пудрою(оскільки тісто не солодке)!
Печево дуже ніжне,аж тає в роті!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
5 грудня 2010 20:54
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мари4ка,
яка смакота, а на лазаню в тебе класна форма
Перейти на початок сторінки
Олюся
5 грудня 2010 21:55
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: мари4ка
Печево Хустинка

дійсно смаколики winked
А скільки приблизно штук получається?

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Олесічка
5 грудня 2010 22:39
Повідомлення #80


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
мари4ка,

Дякую за рецепт, аромат пішов навіть через монітор winked
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 16:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100