Привіт ВСІМ!!! ЛАСКАВО ПРОШУ до мене в гості!!! Я не тільки вмію тортики пекти,але й гарно готувати!Моя родина любить коли я експерементуюна кухні і тішу їх всякими смаколиками:) Запрошую і вас спобувати різні смачні страви!!! Буду рада вітаки кожногоу себе в гостях!!!
З розрахунку на 1 кг оселедця: З готового засоленого оселедця відділити філе( почистити від шкіри,відібрати кісточки).Порізати на порційні шматочки,покласти в посудину. До оселедця вдушити сік з одного лимона і +1 пачку майонезу і 2 середніх цибулини(порізаних кружельцятами) Все перемішати,поставити на ніч в холодильник. СМАЧНОГО!!!
Картопля по-новому на 1 кг картоплі Картоплю почистити,розрізати на 2-4 частини.Відварити на пару,посолити. Коли відвариться дотати порізану зелень(в мене кріп),100 гр масла,300 гр сметани,все перемішати і готово до вживання! "Бойківчанка" 1 кг курячого філе 5 яєць 1 пачка майонезу 5 ст лож. борошна 0.5 головки часнику сіль ,перець до смаку
філе порізати на кубики 1/1 см додати яйця,майонез,борошно,душений часник і приправи,добре вимішати жарити на олії,як дируни,накладаючи ложкою З тієї порції виходить дуже багато,я їх готую на госину,то на всії гостей хватає!А якщо для сімі на вечерю,то готую пів прції!!! СМАЧНОГО!!!
1 ст лож.масла 1 ст лож.меду 3 яйця 200 гр цукру 2 ч лож.соди 2 ст лож.горілки Масло і мід розтопити на парі+яйця збиті з цукромі +соду погашену з горілкою.Весь час помішувати.Коли появиться реакція(почне утворюватись піна)+1.5 стак муки ,перемішати і ше потримати на парі 5 хв,помішуючи!Зняти з вогну і замісити тісто,як на вареники.Тісто поділити на 8 частин(форма №26)можна на менше частин,але в більшу форму.Розкачувати і пекти. Крем,сметана збита з пудрою. Смачного!!!
Повідомлення відредагував мари4ка - 4 листопада 2010 11:23