Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
oksenya75
23 квітня 2012 20:52
Повідомлення #441


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Наталя, як завжди, на висотi!!!! Все дуже гарне i смачне. Молодчинка!!!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
23 квітня 2012 21:41
Повідомлення #442


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: нетік
Весняні канапки

Зaвдяки цим кaнaпкaм моя дитинa почaлa їсти зелену цибулю ! :lol:
Ми їх в школі робимо щороку нaвесні нa святі цибулі ! Смaчно !
A рулетики клaсні ! Требa спробувaти !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
23 квітня 2012 22:25
Повідомлення #443


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Цитата: нетік
Весняні канапки

ми ці канапки теж дуже полюбляємо
Перейти на початок сторінки
нетік
22 жовтня 2012 13:33
Повідомлення #444


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Горіхове тріо

На кокосову паляницю:
4 яйця
3\4 склянки цукру
3\4 склянки борошна
1 ч.ложка порошку
1 склянка білої кокосової стружки.

На арахісову паляницю
4 білки
3\4 склянки цукру
1 ст. ложка борошна
1\2 ч. ложки порошку
250г підсмаженого і подрібненого арахісу
1 ст.ложка меду.

Крем:
4 жовтки
350 мл молока
1 ст. ложка з гіркою борошна
1 ст.ложка з гіркою крохмалю
1\2 склянки цукру
1 склянка горіхів
3 ст. ложки коньяку
300г масла.

Шоколадна глазур:
100г чорного шоколаду
50г сметани
50г коньяку

Для кокосової паляниці збити яйця з цукром до пухкої піни. Легко вимішати з іншими інгредієнтами. Пекти при температурі 180. Охолоджений корж розрізати на два.

Для арахісового коржа білки збити з цукром, додати всі інші інгредієнти, вимішати і пекти при температурі 170 40-60хв.

Для крему змолоти горіхи. Молока 250гр закип"ятити, додати горіхи і варити 2-3хв. Додати все інше збите міксером. Ще прокип"ятити 5хв. Остудити і збити з маслом.

Кокосові коржі промазуєм шоколадною глазур"ю. Для того шоколад, сметану і коньяк розігріваємо і мастимо.

Складаєм:кокосовий корж+крем+арахісовий корж+крем+кокосовий корж шоколадом до середини.
Зверху промазуємо ще кремом і посипаєм кокосовою стружкою.

Це розраховано на квадратну форму. Я робила на велику форму 30/40, тому пекла два кокосові коржі не розрізаючи, на все брала подвійну порцію. Цього разу глазур"ю не промазувала, все одно було надзвичайно смачно. Наступного разу спробую ще з глазур"ю, так як цей пляцок у мене надовго буде...
Рецепт взято з сайту SMAK UA.

Повідомлення відредагував нетік - 22 жовтня 2012 13:37
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
6 листопада 2012 11:50
Повідомлення #445


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Торт "Кокосовий"

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
16 листопада 2012 21:14
Повідомлення #446


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Торт "Молочна дівчинка"


Тісто:
2яйця
1 банка згущонки
1 ст муки
15грам розпушувача

Крем:
400грам сметани
0,5ст цукру
згущувач

Для тіста яйця збити з згущонкою. Просіяти муку і розпушувач і замісити тісто трошки густіше ніж на оладки.
На деко покласти пергамент і намалювати на ньому круг діаметром 26см. Туди покласти 2 ложки з "гіркою" тіста і розмастити. Пекти при температурі 200 градусів приблизно 5хв ( до легкого зарумянення). Готовий корж одразу перевернути і зняти пергамент (коли охолоне то пергамент не зніметься). Так пекти до закінчення тіста.

Для крему збити сметану з цукром до загустіння, при потребі додати згущувач.

Холодні коржі перемастити кремом, верх прикрасити кремом або шоколадом.

Рецепт з сайту http://u-samovara.ru/
P.S.Дуже ніжний і незвичний смак. Та якщо у вас рідкувата сметана то краще додати згущувач, бо я робила для себе і не хотілось добавляти, так засильно зволожились коржі, стало як десерт :winked: . Хоча для моїх хлопців це було неперевершено!!!

Повідомлення відредагував нетік - 16 листопада 2012 21:15
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
19 листопада 2012 15:06
Повідомлення #447


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Торт з винним кремом і виноградом.


на форму 22см.
Бесквіт:
100 грам шоколаду
20 грам масла
4 яйця
150 грам цукру
1 пакетик ванільки
60 грам молотого мендалю
60грам муки
2 ч.л. розпушувача

Крем:
14грам желатину
2 яйця
100грам цукру
200 грам червоного вина
250 грам сметани

Для промазки
4ст л смородинового повидла

Для желе:
8 грам желатину
250 грам виноградного соку
50 грам цукру

Для бесквіту шоколад розтопити з маслом на водяній бані. Жовтки відділити від білків. Білки збити до стійких піків. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром. До шоколаду додати жовтки і вимішати, тоді додати сухі інгредієнти, вимішати. Потім додати збиті білки і легко вимішати. Пекти 25-30хвилин при температурі 180градусів.

Яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки розтерти на гарячій водяній бані з цукром і вином протягом 3хвилин. Желатин розвести в гарячій суміші. Переставити посудину з кремом у холодну воду і попішуючи остудити. Окремо збити білки і окремо збити сметану, потім додати до крему і вимішати.

Бесквіт розрізати на три коржа. Нижній корж покласти у роз"ємну форму і змастити повидлом, накрити другим коржом. Зверху викласти 1/3 крему, розкласти виноград, зверху половину з залишиного крему і накрити третім коржом. Зверху змастити залишиним кремом і поставити в холодильник на 3 год.

Для желе сік з цукром загріти до гарячого і розвести в ньому желатин, доти остигнути і виложити на торт, поставити в холодильник ще на 1 год.

Рецепт з журналу "Приятного аппетита!"

P.S. Мої зміни в тому що зверху робила желе не з соку, а з готового з пакета, все одно дуже смачно.
Для дітей робила окремо не на вині, а замінювала соком, різниця мало відчутна.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
26 листопада 2012 19:05
Повідомлення #448


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Торт "FERRERO ROSHE"


форма 24см. вага 2,3кг(приблизно)
Бісквіт
2 яйця
0,5 банки згущеного молока
200 гр. сметани
200 гр. цукру
2 столових ложки з верхом какао
280-300 гр. муки
1 чайна ложка погашеной соди

Все інгрідієнти скласти в посуд, останньою засипати муку, зробити ямку, покласти соду, її погасити оцтом. Все добре перемішати міксером. Тісто має бути як густа сметана, не дуже рідке і не дуже густе. Випекти 2 бісквіти (у рецепті вказана кількість продуктів на 2 бісквіти), кожен розрізати навпіл. Зі всього тіста бісквіт не печіть, не підніметься. Бісквіт випікати при температурі 180 гр. приблизно 30-35 хвилин.

Ганаш:
0,4 л. вершків,
300гр. чорного шоколаду
Вершки довести до кипіння, додати шоколад, добре розмішати, остудити, збити.

Шоколадний крем:
300 мл вершків
100мл бренді
Холодні вершки збити з половиною готового ганаша і бренді (я цукор не додаю)

Додатково: 150 мл міцної солодкої кави ~ 150-200 мл бренді (100 мл для крему, останнє для кави) ~ 200 гр. цілісних лісових горіхів, 3-4 шт. звичайних листових несолодких вафель.

Збірка:
Кладемо бісквіт, просочуємо кавою з бренді, кладемо ганаш, що залишився, горіхи, майже один до одного добре вдавлюючи в ганаш, посипаємо подрібненими вафлями, на верх біксвіт, просочення, половина крему, бісквіт, просочення, крем, що залишився, бісквіт.

Рецепт з сайту http://u-samovara.ru/

P.S. Це оригінал рецепта. Моїми змінами було те, що робила ганаш на домашній сметані, до крему дала чуть масла і замість рому додавала коньяк.
Смак неперевершений, все так суперськопідходитьодне до одного!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
26 листопада 2012 23:32
Повідомлення #449


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: нетік
3-4 шт. звичайних листових несолодких вафель
- це білі квадратні вафлі? і ще питаннячко, ганашу вистачить під мастику? чи це все в середину, а на верх треба ще буде робити?
Перейти на початок сторінки
нетік
27 листопада 2012 07:56
Повідомлення #450


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Галиночка
це білі квадратні вафлі?

так, але можна і вафельні трубочки використовувавти...
Цитата: Галиночка
ганашу вистачить під мастику?

ця кількість тільки в середину...а на покриття вже тре доробляти.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 14:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100