Vubachte, ale y mene v kompjyteri stoyit Windows ispanskuy a ne ykrayinskuj, i ykrajinskoji movu nema, yak postavljy ykrayinskuy to obovjazkovo bydy pusatu ykrajinskojy movojy
Інгредієнти 1 л молока 150 г кукурузяної муки 4 ст.л. цукру 4 ст.л. какао ванілін Приготування Сухі інгредієнти змішати. Влити молоко і добре збити вінчиком. Поставити на вогонь і варити до кипіння, постійно помішуючи. Виключити і залишити на 10хв щоб підстигло. Розкласти у формочки і поставити у холодильник на 4-5год. Дуже смачний, ніжний десерт!!!
Рецепт з сайту SMAK ua
Повідомлення відредагував нетік - 31 січня 2012 19:13
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
Зварити курку, витягнути. На бульйоні запарити гречану крупу. Цибульку порізати кубиками, моркву потерти, разом протушити, добавити порізану ковбасу і ще трошки прожарити. У форму викласти куски м"яса з курки, викласти половину гречки, потім викласти просмажену суміш з ковбасою, і викласти на то всю гречку. Яйце збити виделкою з майонезом і заляти зверху по гречці, присипати тертим сиром. Пекти приблизно 30хв.
Рецепт почерпнула зі сайту SMAK ua. правда з моїми змінами.
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
Коржики на жовтках Мабуть кожний з вас стикався з тим, що пекти тільки з білків, от і виникає питання"А куди жовтки???". От зробила таких пісочних коржиків, хлопці розхватали моментально. Так що тепер вони в мене будуть частинько. 4 жовтки 1 яйце 300гр цукру 300гр масла 500гр муки ванілька.
Масло збити з цукром до пухкої маси. Додати жовтки і яйце, ще трошки збити. Добавити ванільку і муку, замісити тісто. Охолодити в холодильнику. Розкачати, вирізати коржики. Пекти при 200 градусах 20-25хв.
Повідомлення відредагував нетік - 21 лютого 2012 14:57
--------------------