Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
Славочка
10 січня 2011 11:33
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко, твої пляцки святкові і смачні!!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
10 січня 2011 12:13
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Наталю така смакота, а гавайський суперрр, дякую за рецепт a0a
Перейти на початок сторінки
Soni
10 січня 2011 12:19
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
А ХМАРИНКА то як різновид "Хвиль Дунаю", смачно winked
Перейти на початок сторінки
нетік
10 січня 2011 14:01
Повідомлення #194


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Славочка,
Soni,
Мари4ка
щиро вдячна за гарні слова. пробуйте, пляцки справді смачні, я вперше їх пекла і дуже задоволена... wink

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
10 січня 2011 14:15
Повідомлення #195


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Чудові пляцки і дуже апетино виглядають. Дякую за рецепти.
Перейти на початок сторінки
lana
10 січня 2011 18:03
Повідомлення #196


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
Ох, і краса!!!!
Ще не всі з*їли? тодія йду до вас!!! tongue
Перейти на початок сторінки
нетік
10 січня 2011 18:45
Повідомлення #197


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
дякую дівчата за похвали і плюсики.
Цитата: lana
Ще не всі з*їли? тодія йду до вас!!!

ще є!!!! чекаю з нетерпінням wink

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
10 січня 2011 18:52
Повідомлення #198


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
КУКУРУЗКА

200грам майонезу
250грам маргарини
1яйце
1стакан цукру
муки скільки вбере, щоб вийшло некруте тісто. замісити тісто і поставити в холодильник на 1годину. пропустити через м"ясорубку з насадкою для сухариків. викласти на бляшку і пекти. охолоджені детальки змастити повидлом, склеїти по дві штучки і обкачати в пудрі.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
10 січня 2011 18:56
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
І я вже рецепт Гавайського переписала!Маю в хаті двох Василів,тож ламаю голову шо пекти,думаю Гавайський підійде.Дякую,Наталя за рецепт!
Перейти на початок сторінки
нетік
10 січня 2011 19:07
Повідомлення #200


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
РУЛЕТИК НА ВАФЕЛЬКАХ

коричнева маса:
1пачка крекеру коричневого
2стакани води
1стакан цукру
4-5столових ложок какао.
воду, цукор, какао змішати і варити, коли прокипить(помішувати) 3-5 хвилин, всипати подрібнений крекер, перемішати.
біла маса:
10столових ложок молока
100грам кокосу
250грам масла
1стакан пудри
гарячим молоком зяляти кокос, до остигання. масло збити з пудрою, перемішати з кокосом.
галяретка:
2пачки галяретки
0,5літри води.
приготувати галяретку за технологією. вилити в подовгувату форму щоб застигло.
приготування:
квадратні вафлі змастити гарячою коричневою масою, по ній білою масою, з краю покласти порізану на смужки галяретку і скрутити рулет. поставити в холодильник для застигання. потім порізати і подавати...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 19:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100