В цей день лише для тебе сміється сонце з неба і ніжно пахнуть квіти , його теплом зігріті , і дятел привітання відстукав на світанні , і мишка-шкряботушка посмикала за вушко , А котик походжає - тобі добра бажає .
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Славочко!!! Вітаю з днем народження! Просимо зайченя пухнасте На вушко щось Тобі сказати: Рости, маля, веселе і здорове, Літай у снах на кульках кольорових, Гарно учись, щоб більше знати – Цікавого ж на світі так багато ! Сонечка, веселку, дощику рясного І з казки феї, й котика м’якого, Радісних усмішок, квіточок гарненьких, Вогника і зіроньки у очах ясненьких. Метеликів у полі, яблучок в садочку, Щастячка великого в кожному куточку. Тортиків, тістечок й ласощів багато, У Твоїх шість років, в неповторне свято !
Вітаю Станіславочку зі святом !!! Здоров’ячка міцненького, Сонечка ясненького! Хай росте всім Вам на втіху, В домі буде море сміху! Щоб Ангелики кружляли Від всіх бід охороняли!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
А я вітаю мамусю Наташеньку і її доню з їхнім сімейним святом. Станіславочці бажаю: Багато хай в житті любові буде і тепла І кожен день стає яскравим і веселим, Щоб доля ніжною, прихильною була, А ще безхмарним, ясним небо. Завжди пам"ятай свою мамусю, бо це вона подарувала тобі перший подих, перший удар твого серця. Лише їй завдячуєш за недоспані ночі, за любов її, що не знає перешкод. Пам"ятай свою мамусю завжди, бо немає ріднішої за НЕЇ на землі! Наташенько, а тобі бажаю, щоб доня росла здоровою, Бог дав добру долю і щоб ти пишалась своєю дитиною завжди.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого