Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
29 липня 2011 01:14
Повідомлення #471


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250


До літа запаси домашнього томатного соусу і кетчупу закінчуються (це логічно), тому до шашликів тепер люблю готувати такий соус:

В півлітрову банку накладаю:
часник - дрібно порізаний - 1/2 - 1 головка (залежить від смаку)
зелені - по пучку кропу, петрушки, кінзи, селери - що любите - нарізати
1 болгарський перець - порізаний маленькими кубиками
2 помідори без шкірки - порізати кубиками
сіль, цукор, перець - до смаку
і заливаю 250мл (1/2 05л банки) магазинного соусу - Верес або Чумак.
Вихід - 500мл.
Акуратно вимішати - і на природу до шашликів :smile: .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 6 жовтня 2012 12:16
Перейти на початок сторінки
Христя
29 липня 2011 20:41
Повідомлення #472


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Ірка-Шкірка,
мммммммммммммммммм.....яка мнямка.....аж шашличку захотілося :love:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 липня 2011 21:19
Повідомлення #473


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат з шпарагівки
маминий

1кг шпарагівки - почистити, порізати шматочками і відварити 5-7 хв;
200 г цибулі порізати кружальцями + 100мл олії - підсмажити;
200 г моркви порізати соломкою або потерти на терці + 50 мл олії - протушкувати;
зелень петрушки - пучок - дрібно порізатиа бо дати по гілочці на дно кожної банки - за бажанням;
1 кг помідорів - ошпарити, зняти шкірку, перемолоти, прокип'ятити в емальованому посуді 15 хв, додати 2 - 3 ч.л. солі, 1,5 - 2 ст.л. цукру, 2 ст.л. оцту.
Обсмажену цибулю, моркву, петрушку змішати, заправити чорним меленим перцем і лавровим листком. Фасолю процідити і додати до цибулі з морквою, а потім все разом - до помідорів. Варити, помішуючи, 30 хв.
Розкласти в банки, стерилізувати 1 год.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 липня 2011 21:30
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 липня 2011 22:06
Повідомлення #474


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сьогодні вранці я прийшла на кухню з думкою, що я безмежно хочу вафель - вже і негайно. У пригоді стала рідна папочка з рецептами, з якої я витягнула наступне:

Американські вафлі



1 1/3 скл. муки (1скл. - 240 мл)
2 ч.л. розпушувача
1 ч.л. солі (я дала трошки більше половини)
1 ст.л. цукру
1 яйце
1 скл. молока
4 ч.л. розтопленого масла

1. В мисці змішати муку, розпушувач, сіль, цукор.
2. Збити білки.
3. Збити жовтки, влити молоко і масло.
4. Додати суху суміш.
5. Акуратно вмішати білки.

Гофри смажити в розігрітій вафельниці.

Ми їх спочатку куштували з м'ясним і салатом, а потім - до чаю з медом...

Рецепт знайшла колись давно на сайті shkolazhizni.ru

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 липня 2011 22:08
Перейти на початок сторінки
gutka
31 липня 2011 22:09
Повідомлення #475


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
1 кг перцю – порізати соломкою

ти купувала літній перець (зелено-жовтий)?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 липня 2011 22:21
Повідомлення #476


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
А ще на сайті forum.say7 в Сергія знайшла оригінальний варіант швидкої перекуски з картоплі і взяла на озброєння - справді швидко і смачно (час приготування не перевищує часу рекламної паузи :lol: ):

Швидка картопля на один зуб



Помити картоплини, проколоти вилкою і поставити запікатися у мікрохвильовку на максимальну потужність: 3 шт. - 10-12хв., 5 шт. - 15 хв.
За цей час приготувати салат-начинку з того, що є в холодильнику:

1. Порізати соломкою або кубиками огірок і плавлений сирок, додати 1 - 2 подрібнені зубчики часнику, заправити майонезом.
2. Порізати кубиками шматочок ковбаси, огірок, потерти шматочок твердого сиру, заправити майонезом.
3. Улюблена начинка - домашній сир, подрібнений часник, паприка, майонез, сіль.
4. Рибна консерва, потертий твердий сир, майонез.

Одним словом - в начинку можна дати все, що душа побажає :smile: .

Картоплю викласти на тарілку або в мисочку, розрізати навпіл (не до кінця), покласти чайну ложечку масла, потім - начинку. І смакуємо.

До картоплі я ще встигла підсмажити рибку - стейк сьомги помити, промокнути паперовим рушником, посолити-поперчити, підсмажити на маслі з обох сторін під кришкою.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 липня 2011 23:43
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 липня 2011 22:23
Повідомлення #477


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
ти купувала літній перець (зелено-жовтий)?


шпарагівку я готую трошки пізніше - з м'ясистим херсонським перцем.
Перейти на початок сторінки
oxanaox
31 липня 2011 22:30
Повідомлення #478


Молода господинька
  • 34

Репутація: 48
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 105
Реєстрація: 14.03.2011

ICQ:--

Бали: 259
Ірка-Шкірка

Смакота, шкода що пізно :m0512: завтра спечу :wink:
Перейти на початок сторінки
toviana
31 липня 2011 23:41
Повідомлення #479


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 85
Реєстрація: 4.01.2010

ICQ:--

Бали: 350
СУПЕР!!! Треба попробувати :86a0: :amam: :86a0:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 липня 2011 23:45
Повідомлення #480


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: oxanaox
Смакота, шкода що пізно :m0512: завтра спечу :wink:


Цитата: toviana
СУПЕР!!! Треба попробувати


Куштуйте на здоров'я - колись я любила печену картоплю в мережі "Челентано" з гострим соусом, а тепер це чергова страва для голодних дітисьок.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 1 серпня 2011 01:58
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 10:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100