Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
31 січня 2011 23:33
Повідомлення #171


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Natalyi, я сама нагадалася, побачивши Катрусині маффіни :lol: ...

нетік, у мене також часом виникає така проблема. На щастя, мої безвідмовно їдять борщ і бульйон (колись було таке, що старший син міг тричі на день їсти лише борщ, а менший - лише бульйон, і обоє - гречку :lol: ). Тепер ще й вподобали собі усі різновидності супів- пюре :smile: .
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
1 лютого 2011 10:19
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Зупка смачненька на вигляд. Дуже цікава страва дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
1 лютого 2011 15:27
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Наші діти також останнім часом вподобали супчики пюре.Дякую за рецепт :winked:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2011 20:29
Повідомлення #174


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сьогодні у мене давно обіцяний другий варіант форшмаку. Рецепт від Катерини зі сайту forum.say7.
Форшмак – 2 гострий


1 оселедець солений почстити
1 кисле яблуко
1 варена морквина,
1 варена картоплина,
1 плавлений сирок (я взяла більше сиру - пастоподібного і менше масла)
1/2 цибулинки,
200-300 грам масла вершкового
2-3 варених яйця
зелень – на смак.

Все разом збити в блендері до однорідної маси.

Звіти та обговорення ось тут

Повідомлення відредагував Натонька - 28 грудня 2013 21:23
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2011 20:31
Повідомлення #175


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Це рецепт записаний давненько від одного хорошого знайомого.
Жульєн


1,2 кг печериць дрібно порізати дрібненькими кубиками (саме це нарізання печериць і цибулі - найбільш трудомістка робота. Цього разу, на щастя, кума помагала...). На великій пательні розігріти шматок масла, висипати гриби, підсмажити до появи соку, залити водою, щоб покрити гриби, на маленькому вогні тушкувати 30хв.
1 кг цибулі дрібно порізати, підсмажити на олії до золотистого кольору, додати до грибів, тушкувати разом 30 хвилин. Якщо буде мало рідини – додати капельку води.
Перекласти все в каструлю, залити водою (вдвічі більше, ніж грибів), посолити, додати перець горошком (під кінець постаратися виловити і вибрати), залишити покипіти 20хвилин на маленькому вогні.
800г сметани (домашньої) розвести трошки водою, додати 4 ст.л. муки, добре розмішати, вилити до грибів, довести до кипіння, постійно помішуючи. Прокип'ятити 5 хвилин, виключити газ і залишити на 30 хвилин, щоб настоялося.
Я не подавала жульєн в кокотницях, тому перед подаванням розлила в мисочки, поклала по плястерку сиру (для гамбургерів) і підігріла, щоб сир розплавився - при перемішуванні він розплавився і стало ще смачніше :smile: .

Це класичний варіант жульєну, а вчора я варила трошки інший його варіант
Жульєн з куркою

Для цього треба зварити курячий бульйон, у жульєн замість води додавати бульйон, куряче м'ясо дрібно порізати (або розділити на маленькі шматочки) і додати разом з цибулею. Також дуже смачно і ситно.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 7 лютого 2011 19:04
Перейти на початок сторінки
нетік
6 лютого 2011 20:37
Повідомлення #176


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ірка-Шкірка, і знову смакота, я в захваті від такої різноманітності перших страв... :winked:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
6 лютого 2011 20:58
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Ірка-Шкірка,
Цитата: Ірка-Шкірка
Форшмак – 2 гострий

Уявляю собі- який в нього смак - язика з"їсти можна!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2011 21:47
Повідомлення #178


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю, Іруся, дякую :love: !
Вчора за столом сверуха згадала історію, як її племінник у московському ресторані замовив жульєн - слово само по собі цікаве і незнайоме. Принесли йому манюсіньку кокотницю, він спробував і каже: "Та який це жульєн? Це ж підливка грибна!!! Моя мама таку щотижня готує!" (сам волиняка, грибів у них справді багато)...
Перейти на початок сторінки
уляночка
6 лютого 2011 23:09
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Ірка-Шкірка,
жульєн на висоті!!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 00:23
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірцю, але апетитний фаршмак. :tongue: Я так давно не їла що аж скучила. :recourse: Треба буде терміново оселедця купити.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 02:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100