Останнім часом тільки і чуємо, що «Екологічне», «органічне», «природне». Ці терміни давно увійшли до активного вжитку українців. Ми зустрічаємо їх всюди, де тільки можливо. Що ж насправді вони означають, відомо небагатьом. Які продукти в Україні мають право називатися органічними? Що з них можна приготувати? Що є корисним і безпечним для вашої родини? Яке харчування потрібно дітям? Де можна знайти такі продукти? Відповіді на ці та інші запитання – ярмарок органічних продуктів «Органічний дивограй». Понад 15 виробників екологічно чистих продуктів, частування гостей ярмарку, святковий концерт, велике розважальне шоу, дитячий майданчик і цікаві майстер-класи. А саме: танці від фольклорного колективу «Божичі», екологічні казки від Сашка Лірника, майстер-клас по приготуванню страв від Даші Малахової і, звичайно, усі українські виробники органічних продуктів із своєю продукцією.
Участь у Ярмарку і всіх його майстер-класах - абсолютно безкоштовна.
Головна його мета - інформування населення про сучасну екологічну ситуацію в Україні, стан продукції, наявність справді орагнічного і корисного.
Програма Ярмарку
Сцена 11:00 – Урочисте відкриття ярмарку 11:30 – Виступ іллінецького гурту «Троїсті музики» 12:30 – дійство «Весілля свічки» 13:00 – Автентичні танці від гурту «Божичі» 14:00 – Виступ казкаря Сашка Лірника з екологічними казками 14:30 – Виступ гурту «Божичі» 15:30 – Офіційне закриття, нагородження виробників-переможців ярмарку
Дитячий майданчик 11:00 (упродовж усього ярмарку) – Майстер-клас для наймолодших по виготовленню української традиційної випічки від Майстрині Віри Лещенко 12:00 – Майстер-клас по приготованню смаколиків із органічних продуктів від Даші Малахової 13:00 – Виступ дитячого фольклорного колективу «Цвітень» 14:00 – Приготування автентичних страв від майстрві с. Іллінці 14:30 – Виступ казкаря Сашка Лірника 15:00 – Танці та ігри для наймолодших від колективу «Цвітень»
Територія Харчування 11:00 – 15:00 – Початок частування гостей Ярмарку органічними стравами - органічними кавою та чаєм - млинцями із білозерного зерна - еко супами-пюре - органічними фрешами
25 вересня 2010 року 11:00 – 16:00 м. Контрактова площа
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого