Зебра і веселка чимось схожі. Зебра в смужку, веселка теж. Хай буде життя смугастою зеброю, але не 2-х кольоровим, а різнобарвним. Хай буде багато зеленого кольору, Зелений - надія і тепле літо. Жовтим нехай яскраве сонце сяє, Червоний - любов'ю життя осяює Синій підніме над суєтою, він буде вірною і доброю мрією Бажаю такого тобі різнобарв'я, щастя, здоров'я, любові, довголіття!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Ігорочку! Щиро вітаю тебе з днем народження! Якщо ти народжений в цьому світі - значить, він без тебе самотній...Зроби своє життя щасливим, зроби все можливе, щоб ти міг собою пишатись, щоб ти приносив радість іншим,а особливо- своїм рідним, і щоб цей процес приносив радість тобі. Твоє життя залежить від тебе, то ж пройди крізь нього зі щирою усмішкою на обличчі! Іриночко, тебе теж вітаю з цією знаменною датою! Хай вам щастить!
Ігорчику! вітаємо Тебе з Днем народження! Хай сонечко світить із ясного неба. Бажаємо всього, чого тобі треба: Здоров'я, втіхи, поваги від світу, Багатства і долі на многії літа!
--------------------
Чим людина розумніша i добріша, тим більше помічає добра в інших людях. Блез Паскаль