Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Десерти, для солодкоїжок
lana
31 травня 2010 23:32
Повідомлення #61


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
maija23,
Лечу на кухню, готую ексклюзивно для вас!!! m0554 p0714
Перейти на початок сторінки
lana
1 червня 2010 21:16
Повідомлення #62


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
І знову десерт...
Я дуже полюбляю морозиво або його аналог- парфе
У кінці 80-х років, коли ми мешкали в Польщі, їхнє морозиво мені не подобалось,зате саме цей десерт ще тоді я обожнюваала.Цілу зиму ми насолоджувалися замороженим трускавковим пюре (по 60 злотих порція!!!!:))))))))))))))Відтворити рецепт було нескладно:
До полуниць додати цукор за смаком, перетерти на пюре, розкласти в формочки і заморозити.




Вже за кілька годин ви зможете насолоджуватися полуничною казкою. При бажанні можна імпровізувати: додавати йогурт, вершки,творог , тощо.
Таким чином десерт можна заготовити на зиму, але (ПЕРЕВІРЕНО!!!)- так довго ви не втримаєтесь
Перейти на початок сторінки
нетік
1 червня 2010 21:41
Повідомлення #63


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: lana
Таким чином десерт можна заготовити на зиму,
так ми заготовляєм клубніку, суниці, чорниці і т.д. це справді напів готовий десерт на зиму(особливо якщо гості наглянули зненацька).
lana ви зачепили мене за живе. у вас смачно, біжу готувати щось солоденьке.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
maija23
1 червня 2010 21:46
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цитата: lana
Славочка,
maija23,
Лечу на кухню, готую ексклюзивно для вас!!!


Це для нас??? m05139 Дякую,я беру найбільшу! tongue
Перейти на початок сторінки
lana
1 червня 2010 21:59
Повідомлення #65


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
maija23,
Спасибі вам, дівчатка!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 червня 2010 23:14
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lana, в нас таке теж до зими не доживає. хіба смородина, а полуниці щезає першою. t0292
Перейти на початок сторінки
нетік
2 червня 2010 09:09
Повідомлення #67


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102

білковий десерт
4 білки
2 стакани цукру
1 ложка желатину
малиновий сироп
збити білки з цукром до утворення густої піни. тоді непереставаючи збивати вводити розведений желатин. заляти у форми і поставити в холодильник. перед подачею поляти малиновим сиропом.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 червня 2010 10:12
Повідомлення #68


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
нетік,
Чим можна замінити малиновий сироп? Уже все зїли t0271 , а свіже ще не виросло...
желатин чим розводити і у якій кількості?
Перейти на початок сторінки
нетік
2 червня 2010 10:26
Повідомлення #69


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Ірка-Шкірка
Чим можна замінити малиновий сироп

будь-яким варенням, свіжими фруктами, розтопленим шоколадом, тобто тим чим є, але перед самою подачею щоб не пустило осадку на низ.
Цитата: Ірка-Шкірка
желатин чим розводити і у якій кількості

1столова ложка желатину+ 0,5 стакана води(в гарячу воду всипати желатин, але не кип"ятити, злегка охолодити).

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lana
2 червня 2010 17:34
Повідомлення #70


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
нетік,
Красиво, смачно! Обов"язково спробую!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 08:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100