1 дзвінок - це свято яке необминає нікого, адже у нас є дітки, внуки, плимінники..., а можливо хтось повязаний з цим професією. я думаю, що кожному буде цікаво показати своє і подивитись на другі фото.
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
цього року мій старший синок пішов у перший клас!!! в нас було невеличке свято: зранку завели його у школу. йшли з прекрасним настроєм(хоч би цілий рік з таким настроєм ходив), на лінійці попала йому честь розказувати вірш тож він був дуже задоволений. а мені яка була радість:і я дочекалась свого школярика!!!! потім ми продовжили свято в невеличкому сімейному крузі. я думаю йому це запамяталось.
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
нетік, Вітаю! Це дійсно пам"ятна, хвилююча подія і для малят і для їх батьків!!!! Хай щастить синочку на шкільній стежині!!!!Хай радіють успіхам щасливі батьки!
Лінійка проходила урочисто, погода була сприятлива. І для діток, і для їх батьків це звичайно свято, якого всі з нетерпінням чекали. Моя доня навіть порівнювала цьогорічну лінійку з минулорічною. Правда не знаю, куди в тих дітей пропадає бажання ходити до школи?... І чому?
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...