який правильний вислів підібрала, у мене також, щовечора ледве ноги переставляємо.....
Наталя дуже вдало вибрали місце відпочинку, така особлива краса - море, гори, коханий поряд, чудові донечки, дуже рада за вас, гарні фотки-гарне місце, оце п"ю коло монітора чай і мрію сама колись так відпочити, а то будуємо все життя хату без кінця і краю....молодші правда частіше їздили
Натонька, Ой, я передивилася всі фото, мені сподобалась ваша відпустка, а вам як - наприкинці хотілося вже додому?
Цитата: Натонька
А це вже в кінці, підійшла дізнатись скільки коштує фото з дельфіном... Отож фото - 80 грн. і поплавати з дельфіном в басейні 500 грн. капець
А от ти фотографувала під час вистави - за це не брали гроші? В інших дельфінаріях ( в Одесі вроді) не дозволяють просто так знімати -треба платити... Такий час настав комерційний
ну а мені зробили сюрприз в хаті тоже, ви тут не одинокі))) Коли ми зайшли до хати, то майстри робили автономне опалення... Так шо я поки без кухні... вони не доробили свої справи до кінця, зато взяли гроші... розбомбили тут всьо... Ненавиджу тих ремонтів, ніколи б не робила... най валиться всьо...
Цитата: gutka
молодші правда частіше їздили
ну та.. ми тоже намагаємось поїздити трохи. а то хто-зна, як там далі буде... скоро діти в інститути підуть, то треба буде вчити, потім заміж видавати і внуків бавити...
Цитата: lingrod
вам як - наприкинці хотілося вже додому?
менша мала сказала, шо більше не хоче того нашого моря, а буде сидіти коло баби з дідом! Та.. мені хотілось теж, дома ліпше все одно)))
Цитата: lingrod
А от ти фотографувала під час вистави - за це не брали гроші?
Не брали. А якби брали, то я б не знімала. Принципово. Я за квитки платила гроші. І якшо десь в музеях чи шось в тому роді не дають фотографувати, то я не знімаю. Одного разу платила в Трускавці на якомусь фестивалі. То був перший раз поки. А наступний раз хотіли гроші у Львові, коли моя дитина брала участь на змаганнях з бальних танців. Але я знімала так, що вони не бачили. Шось то якісь такий абсурд за таке брати гроші... Ну за дельфінів то ше зрозуміло, а то б їх замучили... тому і ціна така, аби менше людей було... а все інше?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонька, суперський відпочинок , так хочу на море, але моя біда, що я дуже домашня.Вдома вроді хочу десь поїхати, а як поїду, то мене на днів два хватає не більше!Може мене вже мало чим здивуєш, але не так і багато чого я бачила в житті!
Не мала спання то сиділа і читала фотозвіт. Натуню, дяка за гарну розповідь і фотки, особлива подяка за маленькі (але важливі) дрібнички
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Бачу відпочинок вдався на славу І море , і гори, і сонце, і коханий чоловік поруч, і любі діточки чого ще треба для повного щастя:) Дякую за хорошу і змістовну екскурсію, наче сама на морі побувала
Відпочинок супер, фото також. Отако надивилася, перенеслась на хвилину туди, помріяла і далі сижу парюся на тій жарі ще нема де сполоснутись. А літечко вже проходить . Цьго року, дай Боже ,хоч на Світязь вибратися, і то хоч би з погодою повезло, бо їдемо 16 серпня, далі з моїми циплятами нікуди не заїдеш..... А .....шось я захопилась....Дякую за фото і розповідь. Звичайно що дуже гарно...