Дорога Наталочко!!!! Від усього серця вітаю з Днем народження!!!
Нехай завжди тобі всміхається доля, Несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи, Хай збудуться мрії, бажання й думки. Щоб проліском ніжним життя твоє квітло, Весною буяла в душі доброта. Любові, добра тобі ,чистого неба І просто людського тепла!!!
З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Минули, наче мить, десятки літ, Вони — як дощик по тоненькій шибці, Вони — як ніжний яблуневий цвіт, Вони — як тонкі струни в першій скрипці, Тож хай той цвіт повік не обліта, Нехай струна співає, а не рветься, Хай доля не скупиться на літа, Хай Божа благодать панує в серці. Нехай життя квітує буйним цвітом, І день народження приходить знов і знов, А доля хай дарує з кожним роком Міцне здоров’я, щастя і любов
Наталя,вітаю Вас зі святом! Бажаю гарного настрою, натхнення та безкінечного позитиву, завжди бути оточеною люблячими людьми та отримувати від життя все найпрекрасніше!!! З Днем Народження!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (: