Ще один подарунок для чоловіків :) Зробила свому на річницю. Так тішився - так тішився!!!! Запустила його в небо на маленькому спортивному літачку. :)
Подивіться на його щасливу моську :)
Літачок виглядає стареньким, але йому лише 10 років. Такі послуги надають недалеко від Львова - в Цуневі. 10 хвилин 560 грн. АЛе дівчата - воно того варте. Що той пілот в небі витворяв! що правда серце в мене на тих 10 хвилин зупинилось, але потім побачивши щасливе лице від несподіванки чоловіка - то зрозуміла що попала в яблучко. А я натомість отримала романтичну вечерю в ресторані і день у СПА салоні.
Ще один подарунок для чоловіків :) Зробила свому на річницю. Так тішився - так тішився!!!! Запустила його в небо на маленькому спортивному літачку. :)
Цитата: Пушинка
і ще ось для чоловіка на день народження.
ульот! Я не сумніваюсь, що чоловік розцілував з ніг до голови
Цитата: Пушинка
А я натомість отримала романтичну вечерю в ресторані і день у СПА салоні.
круто! подарунки супер, надали вам обом море позитивних вражень, це головне
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
цікава ідея, чесно кажучи мені б не прийшло на думку подарувати бінокль, а дарма, я думаю прикольно! Тепер коли дарую цукерки то запаковую їх в таку "сумочку":
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (: