Я тобі те бажаю, Що щастям звуть люди, Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А тій пісні не буде кінця! Хай сонечко світить у вікна ясніше! Святкового настрою, Квітів, усмішок! Хай збуваються всі заповітні бажання!
БАЖАЮ: — Щоб лишалась при здоров'ї В дні буденні і святкові. Щоб давали відпочити І при тому заробити. Щоб Господь тебе в опіці Мав тепер і в старшім віці. Щоб удача посміхалась І Фортуна оберталась Лише передом до тебе. Мирного бажаю неба, Сонця ясного і долі, І прибутку в хаті й полі. Щоб цвіла твоя сім'я Побажаю також я.
Інесочко! Від усієї душі вітаю з Днем народження! Бажаю море щастя,кохання,сімейного затишку,здійснення мрій і радості кожного дня! Хай життя Твоє молоде розквітає, І щастя всміхається Тобі в майбутті, Та все ,що найкраще буває, Хай буде в Твоєму житті!!!
Інеса !!!!! Вітаю з Днем народження ! Бажаю бути щясливою,коханою , найкращою мамою для твоїх дівчаток і нехаю здійснюються всі побажання сказані в цей важливий день!
Інеса! Вітаю тебе з празником! Нехай в твому житті зустрічаються хіба добрі, щирі та веселі люди! Море тобі позитиву! Здоров'я для тебе! Як стрінеться по дорозі якась калюжа, то нехай хлопці стають в чергу, аби тебе через неї перенести! Ось такі хлопці наприклад
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Інесу Сонце зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!