Ще порадь, який швидкий у декоруванні тортик для хлопчика 9 р. можна витворити? "Машинка" уже була, з "м'ячем" довго бавитись, "футболку" швидко для мене пекти-покривати мастикою. А що б ще?
Славочко, я подумаю до завтра, якщо є час? бо щось так зразу в голові пусто:)
О, як тема для роздумів, зроби не футбольний м"яч, а баскетбольний, він обтягується одним кольором і тільки меридіани треба причепити, або можна клюшку хокейну і шайбу (зима ж скоро:)) А ворота - крутенько айсинг заміси і вони швидко висохнуть:) Я так на футбольному полі робила - в 12 год ночі намалювала на файл, а вранці вже виставила готові ворота:)
Дівчата допоможіть будь-ласка. Попробувала робити квіти з мастіки. ( Робила по цьому рецепту : маршмеллоу – 100 г масло – 1 ст.л. цукрова пудра – 200-300 г ) Можна сказати як для мене що ніколи не робила квітів то менш більш, але є проблемка, коли витягаю квіти з морозілки вони тають і опускають листочки. Що мені робити? Допоможіть будь-ласка. можливо не потрібно давати масло? Чи може хтось підскаже інший рецепт? Наперед ДЯКУЮ. Р.S Як тут вставляти фото?
Soni, фото вчіться завантажувати в цій темі Фото потрібно завантажувати до нас на сайт, а не на радикал Уважно прочитайте пояснення і все получиться!
На рахунок квітів... Мастика боїться вологості, тому її не можна тримати в морозилці. Вироби з неї потрібно підсушувати в місці, де не вогко. Квіти, котрі побували в морозилці можна викидати, хоча вони гарненькі
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Дякую, вже викинула і наліпила нових, дуже шкода мишки була гарна, сьогодні знову зроблю то покажу, ще раз ВАМ дякую. Дуже рада що Ви мені допомагаєте.