1 червня святкує день народження наша НАТАЛОЧКА! Від щирого серця вітаю тебе з днем народження! Всього найкращого: думок веселих, світлих, високих злетів, посмішок привітних. Надійних друзів, добробуту,здоров"я,сімейного затишку,душевного спокою. Хай збудуться в житті усі бажання!
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
Дорога Наталочко! Від усього серця вітаю Тебе з Днем народження! Бажаю Тобі щастя і достатку, Ясного неба,сонця і тепла, В житті щодень лиш злагоди й порядку, Щоб доля Твоя світлою була! В роботі-успіху й терпіння, У справах-вічного горіння, В сім"ї-любові і добра На многії та благії літа!
Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
Дорогенька Наталочко від усієї душі бажаю тобі міцного здоров"я на багато років життя,успіхів,родинного щастя й добробуту,прихильності фортуни та здійснення всіх твоїх задумів.
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Хай ладиться скрізь: на роботі, вродині Щоб радісний настрій у серці не згас. все світле, гарне, що треба людині Нехай неодмінно приходить до вас. хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує вам довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта.
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак