Дякую, дівчатка, за плюсики і коменти! А ви знаєте, вони мені теж подобаються))) А робляться дуже легко ці ялинки. Шкода, що процес не фотографувала. Але я на словах розкажу. Скручується конус з цупкого паперу або картону, скотчем склеюємо його. В середину запихаються газети(для більшої устойчивості), дно також приклеюєм на скотч. І цукерки на той же скотч клеїм до конуса, можна двусторонній , але у мене звичайний. Потім по спіралі між цукерками обмотуємо мішурою. І вуаля, подарунок готовий)
Дівчатка! Дякую за плюсики і коментарі. Дуже цікаво такі речі творити власними руками. Це створює солодкий настрій і святкову атмосферу. eleneska! Солодкі новорічні ялинки - краса неймовірна. І робиться, ніби, не важко. Треба спробувати. Але то, певно, вже на наступний рік.
Дівчата, ось спробувала зробити такий букет з цукерок. Ідея прийшла спонтанно. Старшенький захотів привітати з 8 Березня свою першу вчительку і попросив мене купити їй букет. А я підійшовши до продавчині з квітами, замість квіток у неї попросила папір упаковочний і органзу. Квіток буде у неї багато, а такий букет можливо один.
Хочу показати,як зробити квітку для букету із цукерків,може комусь пригодиться.Отже для виготовлення квітки нам потрібно:цукерка круглої форми,дерев'яна шпажка,гофрований папір(3 смужки ,розміром 3см*17см і одна смужка,розміром 1 см*15 см ,зеленого кольору) Беремо смужку,зкладаємо навпіл і перекручуємо З'єднуємо краї,має вийти такий пелюсток Цукерку настромлюємо на шпажку Навколо цукерки складаємо 3 пелюстки і закріплюємо їх за допомогою скотчу Зеленою смужкою обмотуємо місце скріплення і частину шпажки Наша квітка готова. А ось так виглядають квіти уже в букеті
Хочу показати,як зробити квітку для букету із цукерків,
Дуже дякую за МК, хочу мамі в подарунок зробити букет з цукерок,а з чого починати не знаю.Чоловік на день народження подарував,заплатив досить велику суму,а цукерок там мало.Я до нього пригляділась,полишала ще собі кошички від звичайних букетів от буду рідним робити пробувати,тільки цукерок багато там повтикаю.Якраз в нагоді будуть ваші квіточки