Славочка,а на чоловіка? вони ж відлучаються як їм треба.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатка, я б радо хотіла з вами побачитися і вірю, що колись це станеться! Але , як я вже писала, на 6 червня у мене квитки на Кавказ, а через 2-3 тижні я повернуся звідти "кормлячою бабусею"- забираємо на літо внучку. А от у себе чоловік 10 могла б прийняти залюбки! (після 20 червня!) Можна було б виїхати подивитися Полтаву.Тому, якщо хто надумає, приїздіть! Чи раптом хто буде проїздом!!!
Навіть адресу даю: Полтавська обл. м.Карлівка, вул.Осіння, 12
lana, Ах, Полтава - нема слів. Я так люблю тих людей. Я багато поїздила Україною, усі фестивалі-виставки і для себе зробила висновок: найдобріші і нащиріші люди то гуцули і полтавчани, а самі гонорові - львів"яни. Світланко, така заманлива пропозиція. Дяка Для мене було б добре здибатись у серпні-липні (хоча я легка на підйом - знялась і полетіла).
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Як вам добре що ви близько, а мені хоч і хочеться але злетіти не так легко бо багаж до низу тягне - з ким діти лишити, де гроші на білєт взяти. Ех... а я б також на зустріч полетіла.
Усьо.. вроді вирішили))) Їдем у Франківськ, певно десь година перша будемо там. Якщо хтось захоче зі мною зустрітись та попити кавусі, то прошу дуже)) Давайтеся чути
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
ВАУУУУУУУУУУ!!! Класно! А мальоту на кого залишаєш? Ти сама їдеш? Як би ти швидше сказала, я б з тобою чкурнула, а то запланувала на завтра багато справ, тому
Не сама, ми з чоловіком. Я скорше дітей лишу в хаті, ніж чоловіка Діти зі свекрухою вдома. А швидше казати я не можу, бо аж тепер зрозуміла шо в мене день народження завтра... Я шось думала, шо до нього далеко... Там. де ми відпочивали останні два роки, то треба їхати на три дні.. А на три дні ми не можемо... Свекруха робить через день.. Так шо приходиться якось підстроюватись
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!