Дівчатоньки, як ви дивитесь на те, щоб влітку зустрітись? Хоч я і недавно на цьому форумі, але дуже багато людей мені припали до серця. Хотілось би зустрітись, набалакатись, подивитись на нові і цікаві місця. Які думки з цього приводу? Прошу писати: 1. Який місяць вам підійшов би? 2.Хто міг би помогти з якоюсь екскурсією? 3. Яке місто хотіли б подивитись? 4. ну і все, що збреде в голову з цього питання :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Мені би підійшов червень. Думаю чим скорше тим краще А місто... ну шось певно на Західній Україні, бо нас тут більше... Може Тернопіль? В мене там навіть родина є, легше знайти буде де переночувати...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Дівчатка!Дуже рада зустрітися,але графік відпусток у нас, поки що ,не складений.Було б найкраще у червні зібратися,я Вас всіх дуже люблю.Сподіваюсь, познайомитись в реальному житті,випити смачненької ароматної кави з тістечками!
як можусудити з власного досвіду, то довге спілкування для малознайомих людей - обтяжливе. Найкращий варіант для першого разу: зустрілись, погуляли-потринділи, випили - і роз"їхались. От другий раз вже можна на довше розтягнути. Найкраще було б на вихідні. Забити на щоденні клопоти і потратити час на себе:)Думаю домашні справляться ;). А може хтось знає якісь фестивалі-виставки у себе? ану подумайте, щоб нам приємне з корисним ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого