Здоров'я міцного на довгі роки Бажаєм тобі ми усі залюбки. Хай доля дарує щастя довіку, Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, Сопілка любові серце хвилює, Назавжди відійдуть печалі й тривоги, А роси ранкові безмежно і щиро Щоденно дарують наснагу і силу.
Житній колос дозріва для хліба, Для краси цвіте у полі квітка, Для води народжується риба, Для польоту-лебідь і лебідка, А людина-для добра і щастя. Тож прийми від мене привітання, І нехай ,неначе в добрій казці, Збудуться усі твої бажання!
Вітаю з Днем народження, бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю здоров’я, кохання, щастя, вірних друзів, успіхів в особистому житті!
Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих.
У твій день народження хай небо буде голубе, Ми так сердечно й щиро усі вітаємо Тебе. Нехай для Тебе завжди сонце ясно світить І квіти ніжності цвітуть. Нехай в добрі, у щасті й мирі Усі прийдешні роки пройдуть. Бажаєм сердечно, що можна Найріднішій людині побажати, Щоб лихо минало і йшло в небуття, Бажаєм, щоб горя ніколи не знала Ти, Щоб радість довіку дарувало життя.
І я долучаюсь до всіх хороших слів, що ти отримаєш. Хоч я рідко дописую у рецептах, але це не значить, що я їх не читаю ;) Що можна подарувати тобі тут? Я подарую тобі проміння сонця, хай ніжить воно тебе і зігріває, щоднини, хай в відчинені віконця тобі радість і усмішку посилає.
Я подарую тобі шум вітру в чистім полі, хай силу і наснагу він приносить, коли, бува, спіткнешся мимоволі - чимдуж з колін на ноги він підносить.
Я подарую усі небесні зорі, щоб в темряві дорогу осявали. Іскринки щастя хай впадуть в долоні, щоб всьому світу щастя дарувала. ну і ведмедЯ у подарунок
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Поздоровляю з Днем народження ! Нехай чари у твоєму житті будуть тільки світлими, сни - солодкими, а дні - сонячними та зігрітими теплом дружніх сердець ! Щиро вітаю з цією радісною подією , зичу щастя, успіхів, любові, вірних друзів та світлих мрій, нових ідей та рецептів, якими ти ще довго дивуватимеш і радуватимеш усіх нас !
Твій День Народження прийшов, А це таке важливе свято, Хай несе радість і любов, І щирих привітань багато, Зорю - найкращу з усіх зір І квітів шелест , й пісню ночі, У своє щастя Ти повір – І матимеш усе, що хочеш !
Дорога Славочко! Від усієї душі вітаю Тебе з Днем народження! Бажаю безмежного щастя,кохання,сонячних світанків,море радості,здійснення мрій,творчого натхнення і втілення задумів у життя!Нехай всі дороги,по яким Ти йдеш будуть рівними і легкими ,а удача-осипає Тебе пелюстками троянд!!!