Вітаємо Іванку щиро! Бажаємо добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку!
Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Нехай все твоє життя буде щасливим, Радісним і дуже-дуже легким, Довгим, як сонячний промінь, Красивим і, як дитинство, завжди золотим. Нехай чекають тебе милі, добрі і теплі слова. Серце твоє хай ніколи не плаче, А голова крутиться від щастя любові й удачі. Хай Матір Божа тебе охороняє, Господь із неба щастя посилає. Хай буде здоров'я міцне, як граніт, На многая, многая, многая літ[color=#6600CC][/color]!
З днем народження тебе вітаю! Будь веселою, щасливою завжди. І ще всією душею бажаю, Щоб не знала біди ніколи, Щоб щастя, як сонце світило, Щоб цвіла ти під ним, як весна, Щоб завжди ти веселою ходила, Щоб була ти завжди молода.
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
Іванка! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики, дружби, кохання! Прийми від мене усі ці вітання! Цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
Ластівка теж прилетіла привітати:) Незважаючи на походження Є у кожного день народження, І у бідного, і в заможного, День народження є у кожного. А сьогодні твій, твій святковий день! За широкий стіл запроси гостей! Хай лунають тости, тости, тости! Хай танцюють гості, гості, гості! І лунає пісня, наша пісня, Скрипко, грай, грай, грай! Вип'ємо горілочку медову За твою сім'ю таку чудову! Вип'єм за твою щасливу долю, І за Україну – рідний край!
Ми усі тебе поважаємо І шануємо, і бажаємо, Щоб сто літ тобі ще любилося, Щоб збулося все, що наснилося!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Хай ці троянди чарівні Приносять щастя в твої дні, Нехай дадуть тобі наснаги, Багато радості й відваги. Додосться сил,відійде втома І запанує спокій вдома. Бажаю світла та краси, Щоб завжди сяяли,де ти!
Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути п'яною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю, радості багато Хай сміється сонце, з голубого неба І троянда перша, зацвіте для Тебе Хай в житті Твоєму, горя не буває На устах усмішка, маком розцвітає Хай для Тебе гарна, буде кожна днина Дорога Іваночко, будь завжди щаслива.