Світланко! З Днем народження від усього щирого серця вітаю! Безмежного жіночого щастя бажаю,море кохання,радості щодня ,приємних емоцій і удачі!!! Нехай збуваються всі мрії,нехай буде прихильною доля і чоловіки дарують компліменти!
День сьогодні-особливий день! І коли щороку він приходить, серце наче сповнене пісень, світ здається сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах! Хай Господь здоров"я посилає. Мати Божа хай благословить, хай Спаситель буде все з тобою. Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою... Береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу, щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Світланочко! Сердечно вітаю тебе з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
Якими б не були твої бажання-нехай вони всі збудуться. Якими б не були твої плани-нехай вони всі здійсняться. Якими б не були твої близькі-нехай у них у всіх буде все добре. Яким би не було твоє здоров"я -хай воно буде міцнішим. Якою б не була твоя кар"єра-хай вона іде по наростаючій і приносить тільки радість. Якою б не була твоя удача-нехай вона стане більш постійною подругою. Яким би не було твоє кохання- хай його буде більше. Яким би не був твій настрій-хай буде завжди оптимістичним! Яким би не був твій світ-хай він буде більш сонячним,красивим,любимим, теплим, затишним, радісним,бажаним.
Світланко! З Днем народження!!! Бажаю Тобі довгих років і міцного здоровя, молодості, сили і краси! Нехай завжди - не тільки в день народження, виконуються заповітні мрії.
І я долучаюсь до всіх цих гарних привітань:) З днем народження тебе.! Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
песик: поки дівоньки вітали я тут столика накрила, щоб тойво...ну ви знаєте ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого