Вітання! Говорить і показує Маруся. Я багата мама діточками, і тільки ними. Почнемо знайомство, ось ми - мама, Данилко, Анна, Юліана і замамана Андріана.
Ось мамина найстарша донечка. Вона дуже гарна і помічна, нераз така що хоч до рани прикладай але як щось не так як хоче то робиться така собі зміючка що ховайся хто може.
Скоро ми підемо до Першого Причастя і ми випробовуємо зачіски які нам зробить мамина хресна, бо ж ми як не як дівка і за нами бігають хлопці.
Йой, яке файне сімейство! Бачу он на таткові футболка знайома)))) Такі всі файненькі, в мене аж очі порозбігалися, здається, шо тих дітей так багато, шо аж йой! Я собі тако зразу уявила, як мене пообсідали і то одне шось хоче то друге А мамця героїня то сто процентів, бо я би певно не мала сили ше шось тут на форумі писати, хіба б варила тай пекла аби всіх нагодувати цілими днями
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Со ти! Татко так гордиться тою футболочкою, тільки на походзеньки з друзями і одягає
Цитата: Натонька
собі тако зразу уявила, як мене пообсідали і то одне шось хоче то друге
То правда. Вони вічно мамають і вічно хтось щось хоче. Мені найгірше посадити всіх робити уроки, бо мама поможи, мама тут... а ще мале бігає і ниє бо мами хоче.