Їх можна зварити зарані, перемастити добре маслом, а перед подачею або розігріти в мікрохвильовій або додати сметани, води і протушкувати під кришкою або, ще краще, - пропарити в духовці.
Мені дуже приємно, що рецепт сподобався. Дуже смачно ще й протушити з куркою та печерицями.
я щось за них забула, файно що нагадала, якраз маю і молоко і дріжджі, ще коли у Лани побачила то хотіла приготувати, маю ще цей тиждень відпустку - мушу спробувати
Дуже смачно ще й протушити з куркою та печерицями.
ооо, то взагалі смакота. Катю, я їх як тільки побачила, то вже знала, що буду неодмінно готувати, тим більше бабуня чоловікова все просить знайти рецепт справжніх полтавських галушок. В нас їх не готують, чи не знають.
Нарешті виставлю гарбузовий хліб від Катюшітут рецепт. Отой самий, що ароматний і сонячний. Фото може і невдале, зовсім не передає всього багатства смаку. Але в такий похмурий день як той хлібчик його освітляє і звеселяє! Катю, дякую!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Марі4ко, і моя теж! стараюсь поменше тіста для дітей, все, що можна з'їсти сирим--корисніше. Думала зранку, що спекти, часу не було. а це швидкий спосіб!
Славочка, наздоров"я, на фото видно що хліб вдався на славу, я тепер його завжди зернятками посипаю а я от яблучка у тебе підглянула та й для нас запекла з горіхами та медом (за родзинки забула) - дуже корисна смакота для шлунка
А я сьогодні нарешті спекла хлібчик! Ні, не думайте, що вперше - раніше ми з мамою часто пекли домашній хліб, але останнім часом я щось залінувалася... Надивилася на ваші гарненькі хлібчики, а ще в інеті познаходила... Та й знову проблема - не знала, з якого почати! Мама підсунула давній традиційний рецепт із свого записника, а мені хотілося якоїсь екзотики... Одним словом, вийшло в мене отаке:
... й таке:
Перший хлібчик - то з томатним соком, часником і кропом. Рецепт та ідею підглянула в lunetta_mama із http://livejournal.com, але дещо змінила. За рецептом мало бути пшеничне і житнє борошно, я ж давала пшеничне вищого сорту, частину пшеничного разового і трохи кукурудзяного борошна. Кріп також від себе додала, орегано не мала... Вийшов смачний ароматний хлібчик! Другий - за маминим рецептом, також точно не дотримувалась - оцту не давала! (добре, що мама не бачила! ).
Але я не сказала головного - томатний хлібчик я випікала в формі, яку мені подарувала Майя Шутенко! Просто чудова форма! Має антипригарне покриття, нічого не пристало! Форма після випікання чистенька, ніби нова! Дякую, Майєчко!!!