muroslava07,зобов'язуюсь спекти пляцок,щоб показати в розрізі. В рецепті я відредагувала лиш те,що маргарин краще розтопити і охолодити.Маковий корж і не має бути сухий,просто з ним потрібно поводитись делікатно,тобто-дати вистигнути в формі , тоді накрити форму дощечкою і так перевернути.Якщо форма не роз'ємна,то я так завжди роблю при випічці коржів. На фото пляцок виглядає гарно,лише коржі не однакової товщини і какао трохи світле. До речі,в мене також не всі пляцки по нових переписах вперше виходять бездоганно.Багато залежить від продуктів,форми і т.д.
maija23, я дуже дякую за рецепт. Хай там як - але я задоволена результатом. Просто коли є розріз, то вже по ньому орієнтуєшся. З початку не було написано куди кокосову масу діти. І це перше що мене збило з толку. Може треба було верхній корж перевернути? Не ображайтеся на неука. Це я винна. Но торт дуже добрий і всім рекомендую!
Давно "точила зуб" на печінковий рулет Ludany,який побачила в gutka(Каті).Вийшов дуже смачний,ніжний,те,що я й чекала від нього.Вирішила,що на якусь забаву його запросто можна готувати.Дякую дівчатам за наданий рецепт
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Олесічка, впізнаєш? Твій пляцок з румбамбару з топленого тіста Ревеню було мало, то добавила ще заморожених вишень, і місила тісто разом з цукром зразу, потім ставила в кульку підходити, а не в марлі, бо її щось нема вроді в хаті... Він тільки з духовки, виглядає дуже гарно! Я побігла скоренько фотографувати, поки на пару хвилиночок сонце виглянуло
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!