Мої батьки так і роблять, а ми, зазвичай, вчасно падаємо на хвіст ... Я рада, що мій рецепт сподобався!!!
Цитата: gutka
не кожен учасник має авторську темку, тож тема "ТІЛЬКИ приготовлені нами....", як на мене, була доречна
Цілком погоджуюсь з Катею. Дякувати можна і в авторській темі, або за допомогою ПП, а звіти краще виставляти тут, якщо вже дві теми об'єднані в одну...
Ок, виставляйте тут звіти, як хочете. Мені наприклад подобається як зроблено на Кукінгу, і вже багато років користується популярністю. Звіти виставляються в авторські теми, там же йде обговорення рецептів, питання щодо них. Ті, хто не має авторської, то звіти виставляють в конкретних темах, наприклад спекли печиво, то і виставили звіт в темі "Печиво" І тоді той хто вибирає печиво, зайде туди в тему і буде собі вибирати печиво з усіх рецептів, що там є. І якщо побачить чийсь звіт ще в тій темі, то буде щасливий))) А так то погляне - одні рецепти, ні одного звіту - і подумає, що ніхто нічого не готує. Звідки людина, яка прийшла наприклад до нас перший раз може знати шо в нас існує окрема тема зі звітами? І піде собі гуляти далі... Вам не підходить так?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонько, так ми ж крім рецепту в авторській ще дублюємо його у всіх відповідних темах по розділах. Я, наприклад, про авторські спочатку і не знала, читала те, що мене цікавить по розділах. А взагалі мені все одно, і так, і так добре.
Хай будуть в авторських темах, тоді справді автор побачить те, що приготували за його рецептом . А тобі, Натонько, у своєму підписі треба буде додати лінк про звіти, щоб всім було зрозуміло - що, де, як...
Славочка, немогла довго зрозуміти як його пекти. Я просто зразу після викладення рецепту його роздрукувала. А потім додивилася що було дещо змінено. І чомусь макова паляниця в мене була мокрою. Але він трохи постояв і став дуже смачний. мені сподобався крем. Всі хвалили.