Блукаючи нетом в пошуках гарненького платтячка для першого причастя для своєї малої, найшла декілька цікавих на мою думку. Ще є декілька, які підходять для свят, наприклад на випускний в четвертому класі або в садочку. Може комусь знадобляться ідеї. Якщо маєте щось цікаве, кидайте сюди.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
це, все класно. В мене є мрія, яку я хочу втілити в реальність, але чи мені вийде не знаю. Щоб донька, мала біле плаття повністю вишите мережкою. Я його собі уявляю, а от чи втілю в реальність, час покаже.
Я теж дещо хотіла втілити в реальність... Але так і не вийшло. Тому просто купую на базарі. Мрій багато, але ще треба найти того, хто ті мрії може допомогти нам реалізувати
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
тримайте до колекції платтячок: платтячко в дівчинки зліва - моєї молодшої доньки успішно мандрує вже ого-го скільки років (доньці цього року - 20). Позичаємо усім, хто просить :) Але дивіться, й не скажеш, що йому стільки років вже
а це з загальної фотки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ходила на причастя вчора. Вроді всі знають, що моя Настя теж мала йти, але захворіла на вітрянку. Тож вона піде в суботу, а її клас ходив вчора. Покажу декілька фото
Через ці ворота діти заходили до церкви