коли розпочинається сезон зелені та свіжих овочів готую майже щодня салат, схожий шопський від Слави, правда у мене він не має назви, для нього купую ось такий сир
салат заправляю оливковою олією, коли дозріває солодкий перець обов"язково додаю: з ним ще смачніше
або поливаємо салат смачною заправкою:
олія та винний оцет в пропорції 3:1
спочатку до оцту додати перець, сіль і дрібку цукру, а потім поступово додати олію, постійно помішуючи, крім того, до соусу можна додавати ложечку гірчиці чи майонезу , а також подрібнену зелень, зубчик часнику.
Повідомлення відредагував gutka - 8 червня 2010 22:18
Катю! Кожного дня у Тебе ...щось новеньке і надзвичайно смачне! Рулет із омлету...ніколи не готувала,але куштувала!Смакота-неймовірна,тепер сама спробую зробити.Ну а салат...просто чудо !Уявляю який він -ніжний,записала,завтра він буде ...і у мене...!!!! Дуже дякую!!!!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 8 червня 2010 22:51
неповна склянка журавлини (130-140 г) 1 л води цукор з медом до смаку
у мене було 270 г журавлини потовкти ягоди дерев"яним товкачем(ложкою) сік видушити, а жмих додати до гарячої води, закип"ятити, всипати цукор, нехай ще 2-3 хв покипить пізніше процідити додати видушений сік, мед пити охолодженим, дуже смачно у такі спекотні дні і корисно
Смакота.... І спрагу відмінно втамовує!! А корисно просто страшенно....Моя сестра колись так вилікувала пієлонефрит ( запалення нирок) , ягоду привозили трилітровими бутлями з Білорусі.
Не втомлююсь дивуватись твоїм фото - просто блискуче...!